Lansat marţi, contul ducelui şi ducesei de Sussex, denumit „sussexroyal”, a trecut acest prag simbolic în doar 5 ore şi 45 de minute!

Până acum recordul era deţinut de cântăreaţa sud-coreeană de K-pop Kang Daniel, care a avut nevoie de 11 ore şi 36 de minute pentru a strânge un milion de followers. Aceasta îl depășise pe Papa Francisc cu doar câteva minute, mai arată Cartea Recordurilor.

Miercuri, contul lui Meghan şi Harry avea 2,7 milioane de abonaţi, între care mai multe conturi ale familiei regale, dar şi cel al echipei engleze de rugby şi asociaţii, inclusiv „Smart Work”, care ajută femeile fără loc de muncă.

Joi după-amiază, contul avea deja 3,5 milioane de ”urmăritori”.

„Bine aţi venit pe contul nostru oficial de Instagram, dorim să vă împărtăşim munca care ne motivează, cauzele pe care le susţinem, anunţurile importante”, scriu Meghan şi Harry în prima lor postare, însoţită de un serie de fotografii ale cuplului.

Aceasta marchează întoarcerea pe reţelele sociale a lui Meghan, care, cu mult înainte de căsătoria cu Harry, în mai 2018, şi-a închis blog-ul „The Tig”şi contul de Instagram.

Deschiderea acestui cont survine cu doar câteva săptămâni înainte de naşterea primului copil al prinţului Harry şi al fostei actriţe americane.

Vezi și Au făcut-o și pe asta! Prințul Harry și Meghan Markle au mai făcut un gest care-i delimitează de restul familiei regale. Fac absolut totul în stil propriu!

Citește și: