Earl David Armstrong-Jones este cunoscut în întreaga lume pentru compania sa de mobilă de înaltă calitate Linley, care confecționează mobilier și accesorii la comandă. Earl și  Serena s-au căsătorit în octombrie 1993 și au doi copii Viscount Linley, Charles Armstrong-Jones și Lady Margarita Armstrong-Jones.

„Contele și contesa de Snowdon au căzut de acord, pe cale amiabilă, cu vedere la faptul că relaţia lor a luat sfârșit și că vor divorțața. Amândoi cer ca presa să respecte intimitatea lor și a familiei.” , a declarat un purtător de cuvânt al cuplului.

Mama lui Earl, Margaret, sora reginei, a murit în anul 2002, iar acesta a devenit cel de-al doilea conte de Snowdon în urma morții tatălui său, Earl of Snowdon, fotograful celebrității Antony Armstrong-Jones, în anul 2017.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, după cum scrie presa britanică.

Anunțul vine la doar șase zile după ce un alt divorț a zguduit liniștea Coroanei. Nepotul cel mare al reginei Elisabeta a II- a, Peter Phillips, și soția lui Autumn Kelly au anunțat că divorțează după 12 ani de căsnicie. Decizia i-a aparținut lui Autumn, de origine canadiană, care a mărturisit că a fost inspirată în decizie ei de mutarea prințului Harry și a lui Meghan Msrkle în Canada.

 

 

Citește și: