După câteva zile petrecute în spital, unde a suferit o operație complicată, Constantin Zamfirescu a fost externat. Zamfirescu (52 de ani), alias ”Gogoașă” din serialul ”Trăsniții”, a fost diagnosticat cu cancer la rinichi, iar recent el a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate prin care i-a fost extirpat un rinichi.

Intervenția a fost făcută la Spitalul Clinic de Nefrologie „Doctor Carol Davila” din București și s-a dovedit un succes. Pentru intervenția operația complicată, îndrăgitul actor a avut nevoie de sânge, fapt pentru care colegii lui din trupa Sabotorii au făcut apel la fani să vină în ajutorul acestuia.

Actorul a fost zilele trecute externat și a ajuns acasă. El a ținut să le transmită un nou mesaj fanilor, în care le-a mulțumit pentru ajutor și susținere, precizând că este pregătit să-și înceapă noua viață.

„Am ajuns acasa. Azi ma odihnesc, dar de mâine îmi încep noua viață’, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

„Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-ați transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc ușor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile și credeți-mă, am văzut disecția rinichiului și m-am speriat. Mai aveam puțin și puteam ajunge într-o situație mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinței voastre și mă înclin în fața voastră. Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu am traversat și acest moment delicat. Și vom mai trece și peste un altul, și peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici. Mă înclin!’, le-a transmis Constantin Zamfirescu fanilor, printr-un videoclip postat pe pagina sa de facebook, precizându-le „Vă rămân dator”.

Citește și:

Codin Maticiuc, poziție dură după ce a fost descoperit pozitiv cu COVID-19: „Nu sunt de acord să port masca în aer liber”

Cornel Ilie de la Vunk iubește din nou? Răspunsul artistului