Constantin Cotimanis sau Bebe, cum îl alintă prietenii, își trăiește la 64 de ani cea de-a doua tinerețe. După o căsnicie de 17 ani alături de Florina Mărcuța (make-up artist), cu care are un băiat, Bebe Cotimanis trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Iulia Dumitru.

Bebe CotimanisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Ce băiat frumos are Bebe Cotimanis. Nu doar îi seamănă, ci îi calcă și pe urme. E pasionat de actorie

Constantin Cotimanis a divorțat anul trecut după o căsnicie de 17 ani

Actorul a divorțat anul trecut, după ce a fost surprins în mai multe imagini în compania actriței, povesta lor de iubire ieșind astfel la iveală. Deși a fost criticat pentru decizia lui de a renunțat la o căsnicie de 17 ani pentru Iulia, marele actor pare mai fericit ca oricând și face un cuplu de excepție cu Iulia, atât acasă, cât și pe scenă. Pe lângă faptul că se înţeleg bine şi că sunt foarte fericiţi împreună, după cum declară chiar ei, sunt şi colegi de scenă. Au revenit în noua stagiune cu piesa “Old Love”,  dar joacă împreună și în piesa „Cafeaua d-lui ministru”, cu care se află luna aceasta în turneu în Canada.

Artistul este îndrăgostit lulea de actuala parteneră de viaţă, de dragul căreia a părăsit Capitala şi s-a mutat la Piteşti, ca să fie mereu cu ea, potrivit Libertatea.

 

În serialul de la Pro TV este mentorul lui „Vlad”

Bebe Cotimanis poate fi urmărit în serialul Vlad de la Pro TV, în rolul lui Cezar Cristoloveanu sau “Inginerul”, după cum e cunoscut în închisoarea, unde îl cunoaște pe Adrian, personajul principal și îl ajută să se transforme în Vlad și să se răzbune pe cei care i-au făcut rău și devine mentorul lui. „Inginerul, după cum e cunoscut în închisoare, e convins de înţelepciunea sa şi e mereu cu un pas înaintea duşmanilor. Fiind un jucător înverşunat de şah, crede cu tărie că orice om are rolul lui în «Marele plan al Universului». Lui Cezar îi place să vorbească în ghicitori şi să împărtăşească poveşti de viaţă, ceea ce îl transformă într-o figură paternă pentru anturajul lui din închisoare şi mai ales pentru Vlad. El e cel care îl transformă pe Adrian în Vlad, îl învaţă să privească lumea cu scepticism şi să nu-i uite niciodată pe cei care i-au greşit. Cezar este de acord să-l ajute pe Vlad să se răzbune, dar nu putem fi niciodată siguri care este de fapt interesul bătrânului mafiot”, declară Cotimanis despre rolul din Vlad.

Citește și: