Connect-R și Misha au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, dar din păcate lucrurile nu au mai mers între ei și au decis să divorțeze în urmă cu patru ani.

Cei doi s-au despărțit, în mare secret. în 2017, la doar patru ani de la nuntă. Ei și-au anunțat oficial despărțirea un an mai târziu, iar fanii au tot sperat că îi vor vedea din nou împreună. Cu toate acestea, Misha și Connect-R au decis să meargă definitv pe drumuri diferite. Ei mai merg împreună doar în vacanțe pentru a petrece amândoi timp cu fiica lor, îns au fost foarte clari că o împăcare nu va mai avea loc între ei, preferând să rămână prieteni și să păstreze doar o relație de respect între ei, de dragul micuței lor.

Misha și Connect-R, în vacanță pe insula îndrăgostiților, la doi ani de la divorț. S-au împăcat?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat, a declarat in 2018 Connect-R”, a declarat artistul, în 2018.

Cu toate acestea, artistul se pare că se va căsători a doua oară. Cel puțin așa i-a spus o cititoare în cafea din Turcia. Connect-R se află în competiția Asia Express, sezonul 4, unde face echipă cu Shift, însă începutul nu a fost prea bun pentru ei și au intrat la cursa pentru ultima șansă.

Connect-R s-a confruntat cu probleme de sănătate în Asia Express

Cei doi au trecut prin mai multe probe de foc, iar la un moment el și Shift au fost nevoiți să învețe să facă cafea. O localnică le-a citit ulterior în cafea, moment în care Connect-R a vorbit despre viața lui sentimentală și a dezvăluit că este divorțat. Turcoaica i-a răspuns imediat că ea vede în cafea că artistul se va căsători a doua oară.

Deși au plecat de acasă cu gândul că vor câștiga competiția și se vor întoarce în România cu premiul cel mare, lucrurile nu au fost chiar atât de roz pe parcurs. Ba chiar, pe parcursul competiției Shift și Connect-R au avut cele mai slabe rezultate, fiind la un pas de eliminare. Din fericire pentru ei, piatra din cufăr a fost verde și ei au rămas în competiție.

Connect-R s-a confruntat și cu probleme de sănătate în timpul competiției de la ultima șansă. Puțini știu că artistul suferă de gastrită, iar la una dintre probe cântărețul a clacat, în văzul tuturor. Lui Connect-R i s-a făcut rău și a vomitat de mai multe ori.

”Gastrita așa acționează, când ești foarte obosit, vomiți. Te eliberezi și te simți mai bine și asta nu mă face să mă opresc din cursă. Gata, am trecut la acțiune. Domnul să aibă milă de noi”, a spus Connect-R.

Citește și:

Cristina Cioran, dezvăluiri despre coșmarul trăit când a născut prematur: ”Urlam plină de sânge!”

Raquel Welch a împlinit 81 de ani. Cum arată acum cea mai dorită femeie din lume