În cadrul podcastului produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu), Cosmin Natanticu a vorbit deschis despre experiențele prin care a trecut alături de partenera lui în Turcia și Georgia. Actorul recunoaște că momentele grele i-a unit și mai mult ca cuplu. De-a lungul probelor, nu toți concurenții au reușit să facă față oboselii și stresului: „Shift și Connect-R nu au fost foarte competitivi, ca să câștige. Dovadă că s-au dus și nu au rezistat. Din patru săptămâni, câte au stat, au fost la trei curse pentru ultima șansă. Asta dă dovadă că nu și-au dat interesul, pentru că îi și vedeam”, și-a amintit Natanticu la podcast. 

Filmările la Asia Express sezonul 4 au început în mai 2021, iar show-ul a început să fie difuzat la tv în septembrie la Antena 1. Nouă perechi de vedete au acceptat invitația de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților.

Cursa a pornit din Turcia și va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații-surpriză. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, sunt cele nouă perechi din sezonul patru. Până în acest moment, au fost eliminate echipele formate din Alexandra Ungureanu și mama ei, Connect-R și Shift, Lorelei și Zarug. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.