Dacă vă gândeați că cei doi artiști nu mai au cu ce să șocheze, ei bine, v-ați înșelat! Connect-R, Ștefan Mihalache pe numele său real, i-a lăsat pe toți cu gură căscată cu noul său videoclip, la piesa „Lasă-mă să te…”, pentru care a compus muzica și versurile. Videoclipul este regizat de Cristi Roman.

Connect-R și Raluka au vrut să nu treacă neobservată aniversarea de 10 ani de când au colaborat pentru „Aroma” și au oferit, astfel, un cadou cu adevărat surprinzător, în colaborare cu Hood Famous & HaHaHa Production. “Abia așteptam să mai scoatem o piesă împreună. Ștefan este omul care a fost lângă mine de la începutul carierei și am învățat de la el foarte multe lucruri. Acum a venit, în sfârșit, momentul să ascultați și să vă bucurați și voi de această piesă superbă”, a declarat Raluka.

connect-r-raluka-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Videoclipul se află deja pe Youtube și a fost lansat oficial pe 3 martie, la ora 13.00. “Am vrut să facem o readucere aminte pentru generația tânără că Raluka are ștate vechi în industria muzicală și, în mainstream, «Aroma» e un evergreen. «Sabor a mi, sabor a ti», cum e acel cântec spaniol care se potrivește cu contextul de dragoste în care noi vorbim despre atingeri, despre piele și așa mai departe.

Avem un videoclip foarte fierbinte, poate mulți vor considera că e mult prea îndrăzneț, dar noi nu am făcut altceva decât să servim textul, starea piesei și bineînțeles indicațiile regizorale ale lui Cristi Roman. Nu mi-a fost greu deloc să filmez acele scene, pentru că există o chimie între noi ca artiști, ne știm de foarte mult timp, nu, nu a fost nimic greu!

Artistul se transpune până la urmă, pleacă în universul lui, face abstracție de tot ce este în jurul lui în momentul în care este un act artistic. Nu o să se aștepte nimeni la acest videoclip fierbinte, mai ales că mi-am tot expus în ultimul timp latura spirituală. Evident, clipul ăsta vine să spună că nu am devenit vreun guru, vreun pustnic budhist sau mai știu eu ce. Sunt la fel de lumesc! Mă bucur de aceeași viață, evident motivațiile fiind diferite!”, spune Connect-R.

Ce se întâmplă între Connect-R și Raluka?

Ce mesaj le transmite artistul fanilor care merg cu imaginația mai departe și se întreabă dacă nu cumva s-a născut o idilă între el și Raluka. Connect-R a fost, însă, foarte sincer! “Să nu mergeți mai departe cu gândul! Între mine și Raluka nu e decât o dragoste total platonică, o prietenie și o conexiune artistică, poate cea mai mare pe care am avut-o vreodată cu un artist român”, a încheiat interpretul.

Citește și: Modul neconvențional prin care Connect-R s-a vindecat de depresie și anxietate: ”3 l jumate…”

Citește și: În ce relații sunt Raluka și Connect-R, la peste un deceniu de când se cunosc: „Îl iubesc de mor!”