Cei doi artiști s-au asortat și au avut ținute impecabile pentru avanpremiera peliculei „Băieți deștepți”, în care apare și fiica lor de 9 ani, Maya. Misha a fost superbă în rochia cu trenă, machiată puternic și coafată lejer, iar Maya a fost ca o prințesă în rochia lungă, din voal roz.

Connect-R și Misha, alături de fiica lor, la avanpremieră

Pe coloana sonoră a filmului, care din 13 octombrie va intra în toate cinematografele, regăsim piesa „Băieți Deștepți”, de la Johny Romano & Connect-R. Fanii celui din urmă au parte și de o surpriză, pentru prima oară, o vor vedea pe marile ecrane pe fiica lui Connect-R, Maya-Maria Mihalache. 

„Ne-am bucurat foarte tare că am fost solicitați pentru coloana sonoră a filmului, e o onoare pentru noi să facem și muzică de film. Piesa a fost realizată alături de Johny Romano, revelația ultimilor doi ani în materie de artiști în România. Am adaptat stilul acesta afro-dancehall, care se tot aude peste tot, am încercat să fim cât mai fresh, iar piesa are deja 4 luni de trending și 10 milioane de views.

S-a bucurat de un real succes, oamenii o cântă la concerte, fapt care ne bucură foarte mult. Mă bucur mult că Maya cochetează cu scena în general, ea vine cu mine și la concerte, cântă la pian, iată, a jucat și într-un film. Iar eu o încurajez foarte mult văzând că îi place, o încurajez să facă ceea ce simte. La filmările pentru Băieți Deștepți a fost mai mult cu mama ei, eu fiind foarte ocupat, dar iată că acum o văd pe marele ecran! Am avut emoții să îmi văd copilul în film!”, a declarat Connect-R.

La rândul său, fiica sa, Maya Mihalache, a declarat că a fost încântată de experiența de a juca într-un film: „Mulțumesc foarte tare pentru această experiență și sper să mai filmăm!”, a spus micuța actriță, în cadrul avanpremierei de gală a lungmetrajului. Fotografii: Facebook

misha-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ce vedete mai joacă în filmul „Băieți deștepți”

„Băieți Deștepți”, noul film românesc de acțiune-comedie distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând din 13 octombrie, a avut avanpremiera de gală, cu prezența vedetelor implicate în film și a zeci de vedete autohtone, la Cineplexx din Băneasa Shopping City.

Alex Velea și Antonia, Connect-R, Misha și Maya, Olimpia Melinte, Silviu Mircescu, Tiberiu Ioana, Dan Bursuc, Cristian Mitrea, Boier Bibescu, Cezar Ouatu, Irina-Margareta Nistor, Bella Santiago, Anca Dinicu și mulți alți artiști români îndrăgiți au strălucit pe covorul roșu.

„Băieți Deștepți” îi are în prim-plan pe Leo (Tiberiu Ioana), Alex (Sergiu Costache) și Costi (Silviu Mircescu), o echipă de polițiști suspendați ce sunt chemați înapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis (Cristian Iacob), cu care au o istorie îndelungată.

În mijlocul acțiunii înflorește o surprinzătoare poveste de dragoste între Leo și Lara (Ruby), mâna dreaptă a traficantului. Vor reuși oare cei trei polițiști să îl captureze pe Narcis? Răsturnările de situație spectaculoase, scenele de acțiune pline de adrenalină, trădările neașteptate, umorul și încurcăturile celor trei polițiști simpatici fac din acest lungmetraj o experiență de neratat.

Citește și: Dezvăluirea făcută de Connect-R despre Misha la mai bine de cinci ani de la despărțire

Citește și: Există dragoste și respect și după divorț! Connect-R, mesaj superb și plin de admirație și din inimă pentru fosta soție, dar și pentru mama lui