Connect-R și Misha au petrecut o vacanță de vis pe insula îndrăgostiților, în Santorini, alături de fiica lor, în această vară. Pesemne, melancholic, artistul a făcut din nou publică o nouă imagine din Grecia și a transmis un mesaj emoționant în care mărturisește cât de recunoscător este că le are în viața lui pe fiica sa, Maya,  și pe mama acesteia. Mai mult, îndrăgitul cântăreț laudă calitățile de mama ale Mishei.

 

 

View this post on Instagram

 

Sunt atat de recunoscator Cerului , pr ca vad cum cresti , vad cum incepi sa ai parerile tale , cand vad ca sacrificiile mamei tale , dar si putinele eforturi din partea „nevrednicuiui tau tata ? , incep sa rodeasca !! Multumesc Doamne ??

A post shared by Connect-r (@connectr) on

„Sunt atât de recunoscător Cerului, pentru că văd cum crești , văd cum începi să ai părerile tale , când văd ca sacrificiile mamei tale , dar și puținele eforturi din partea „nevrednicuiui tău tată , încep să rodească !! Multumesc, Doamne”, a scris Connect-R.

Deși păreau a fi un cuplu perfect și unit, Connect-R a anunțat, anul trecut,  în luna august că cei doi au hotărât să divorțeze. Cu toate acestea, fanii acestora încă speră că cei doi se vor reîmpăca.

 

Citește și: