Și la propriu și la figurat, pentru că nu a luat doar aprecieri pe Instagram (cu miile, de altfel), ci a și fost aplaudat pe scena emisiunii ”Te cunosc de undeva”. E drept, totul s-a întâmplat acum ceva vreme, în sezonul 13 al emisiunii, când a și interpretat emblematicul hit ”One love”.

Dacă nu ai ghicit despre cine e vorba, atunci trebuie să știi că e nimeni altul decât cameleonicul Connect-R, cel care la începuturi făcea parte din trupa Loredanei.

”Nenicule, look-ul ăsta te prinde în mare stil!”, „Sosia lu’ Bob Marley…😮”, „Ești super tare„, „Perfect 👌 super tare frate!!”, „Bonnect-R 🔥” sau „Îți stă foarte bine, Bob”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali, lăsate la postarea artistului pe Instagram.

Cei mai mulți dintre amicii virtuali s-au amuzat copios. Dar lăsând gluma la o parte, e lesne de imaginat câtă muncă stă în spatele acestui look.

Iar tocmai genul acesta de muncă susținută promite să-l propulseze pe artistul nostru și mai sus. Munca și credința în Dumnezeu, care pentru Connect-R este foarte importantă, după cum a declarat în nenumărate rânduri. Până nu demult, cântărețul nu pleca la nicio cântare fără Biblie. A renunțat la acest obicei doar după ce a ajuns la concluzia că Dumnezeu e în tot și în toate, în noi și în tot ce ne înconjoară.

Vezi și Cine e și cum arată Ana Maria, sora lui Connect-R: ”Ea e Maria! Varianta mea feminină!”

Citește și:

Băiețelul Deei și al lui Dinu Maxer are deja aere de vedetă. Ce-a fost în stare să-i spună unei profesoare la școală

Jennifer Lopez a atras toate privirile cu pantofii creați de două românce