„Connect-R artistul e doar o parte din Ştefan omul şi consider că le datorez celor care l-au făcut mare pe Connect-R să vadă mai de aproape şi omul din spatele poveştilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susţin primul meu concert la Sala Palatului, pentru că abia acum am reuşit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost şi sus şi jos şi m-am observat în ambele ipostaze.  Nu am meritat până acum un concert la Sala Palatului. Ca să organizezi acolo un concert, trebuie să ai ce spune, iar acum, cred că am destule de spus”, a spus artistul.

Cântărețul a dat detalii despre marele eveniment în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a vorbit deschis și despre familia lui.

Citește și: Nicoleta Luciu își învață fanii cum să slăbească. Super dieta pe care o ține superba brunetă

Connect-R și Misha au fost căsătoriți patru ani

„Nu ştiu un mod mai frumos de a-mi sărbători ziua de naştere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea şi familia şi prietenii şi fanii într-un singur loc. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn. Noi vom fi o familie toată viaţa. Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost”, a declarat Connect-R.
Connect-R s-a căsătorit cu Misha  în toamna anului 2014 și  au împreună o fetiță, pe nume Maya. Anul trecut, în data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an. El a precizat că ei continuă să-și crească copilul împreună și sunt alături de ea la orice eveniment important.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot , 1 an si 2 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și: