Eşti unul dintre artiştii cu un program foarte încărcat. Eşti tu un om foarte organizat sau cum faci faţă?

Ca fiecare, încerc să mă organizez cum pot. Nu-mi reușește întotdeauna, dar fac tot posibilul să am un program pe care să-l respect. Prioritară pentru mine este, însă, familia.

Cât de mult ţi s-a schimbat viaţa de cât ai devenit tătic?

S-a schimbat semnificativ. Nu mai trăiesc exclusiv pentru mine, ci mai mult pentru copilul meu. Cum am mai spus și în alte rânduri, am devenit mai grijuliu, mai atent. Mi s-au schimbat prioritățile, așa cum este și normal.

Pari a fi o persoană fermă. Totuși, în fața cui cedezi?

Cedez în fața dragostei. Și în fața fiicei mele. Însă asta nu înseamnă că accept orice îmi cere Maya. Dacă ar vrea să o las să bage mâna în foc, să vadă cum este, normal că n-aș fi de acord.

Văzându-i pe toţi copiii talentaţi de la Next Star te gândeşti ”cum ar fi să participe şi fiică-mea când va mai creşte”?

Pe scena de la Next star” au fost multe concurente micuțe care semănau cu Maya, unele dintre ele aveau chiar numele ei. Și e firesc să transpui propriul copil în imaginea asta. Îți creează un sentiment plăcut și confortabil. Mi-ar plăcea, de ce nu? Deja dă semne că are talent, cântă, are simț ritmic. Însă aș vedea-o, mai degrabă, ca invitat la “Next Star”. Dacă ar veni ca și concurent, nu cred că aș putea fi obiectiv. Pe de altă parte, dacă fiica mea nu va alege o carieră artistică și va dori să fie medic și să salveze vieți, eu nu o să am nimic împotrivă.

Îmi poți spune cine te-a impresionat cel mai mult în acest sezon?

Raul, băiețelul din Spania care cântă incredibil flamenco. Dar tot ce se întâmplă la “Next Star” este senzațional, în ceea ce privește talentul copiilor.

Cât ai stat cel mai mult pe platoul de filmare la Next Star? Cât durează de obicei ceea ce vedem noi săptămânal?

S-a stat și de la 9 dimineața până la ora 9 sau 10 seara. De multe ori intră Capatos peste noi. Se stă destul de mult la filmare.

Ştim că vara nu dormi, dar în extrasezon?

Mă plimb. (râde) Ce să fac, muncesc, alerg de colo-colo, lucrez la noul album… Sunt poate unul dintre puținii artiști care mai ține la ideea de a scoate un album. Asta îmi răpește cel mai mult timp. Mi-am făcut însă un obicei, să ajung acasă, în fiecare zi, până în ora 21.00, ca să mai particip și la băița fetiței mele. Între studio și casă, cam între acestea două se împarte viața mea.

Familia ţi-a dat echilibrul de care orice persoană are la un moment dat nevoie?

Bineînțeles. Familia face ca cel care a plecat din sânul ei să se întoarcă mereu acolo, dacă nu neapărat fizic, cu siguranță din punct de vedere spiritual și valoric. Familia este cea care ți-a creat cei sapte ani de acasă, în familie îți găsești echilibrul. Regăsirea vine din familie.

Ce ţi-ar plăcea să te provoace şi mai mult pe plan profesional în momentul de faţă?

Un album hip-hop, pe care-l voi face cândva. Și la care mi-ar plăcea să lucrez cu Cedryk și Vexxatu Vexx.

Soţia ta, Misha, este şi ea solist de muzică. Este un avantaj că activaţi în acelaşi domeniu?

Nu știu dacă dragostea ține de avantaje sau dezavantaje. Noi nu privim ca pe un avantaj faptul că activăm în același domeniu sau că practicăm aceeași meserie. Poate că va fi un avantaj, dacă fetița o să urmeze aceeași carieră, însă deocamdată nu știm dacă asta se va întâmpla.

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)

Connect-R cu soția lui, Misha, fetița lor, Maya, și tatăl artistului.

 

Cam toţi părinţii le fac fotografii copilaşilor lor. Câte poze estimezi că i-ai făcut fetiţei tale?

Nu știu, sute de giga!

Cum o alinţi?

Măyuța sau Măyuț.

Eşti un artist complet, s-a dovedit că şi un familist. Ce talente ascunse mai ai?

Joc baschet, am făcut șase ani de performanță, fotbal. Mă pricep bine la partea cu sportul. Știu să desenez, desenam de mic, scriu poezii. Îmi place să desenez orice. Dar nu prea am timp…

Deşi poate este încă devreme… Ţi-ar plăcea şi un al doilea bebeluş?

Mi-ar plăcea și un al doilea, și un al treilea. Numai că nu-i fac doar eu. Asta este problema. Și nu te poți juca cu anii de tinerețe și de frumusețe ai persoanei iubite. Și atunci… cum o vrea Dumnezeu. Avem în plan să mai facem dar, deocamdată, e prea devreme.

Urmează concerte toată primăvara și vara în toată ţara?

Absolut! Se pregătește chiar și un turneu “Next Star”. Vor fi foarte multe concerte la mare și în toată țara.

Nu pot trăi fără…

Dragoste – ”Dragostea părinților mei, a copilului meu, a soției mele, toate pe același loc. N-aș putea trăi fără nici una dintre ele.”

Credit foto: Antena 1 /Gabriela Arsenie