Artistul, în vârstă de 27 de ani, a mărturisit că într-adevăr și-a luat „Adio” de la burlăcie și s-a căsătorit, într-o ceremonie secretă, cu Cherry Seaborn, cei doi fiind împreună încă din liceu, unde au fost colegi.

Vestea vine după ce timp de mai multe luni au circulat zvonuri că s-a căsătorit pornite de la faptul că în concertele lui, Ed apărea cu verighetă pe deget. Artistul nu a dat mai multe detalii despre nuntă, iar cei doi s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

Ed Sheeran a confirmat că s-a căsătorit în secret. Cum arată mireasa luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre Brad Pitt și Angelina Jolie. Cum au încercat să-și salveze căsnicia. Lovitură uriașă pentru actriță

Ed Sheeran a confirmat că s-a căsătorit în secret

Sheeran a făcut dezvăluirea într-un interviu pentru Access Hollywood. Când reporterul l-a întrebat de planuri de nuntă, el a zâmbit și a arătat verigheta. „Ok. E nemaipomenit”, a exclamat reporterul, iar Ed a răspuns simplu: „Da!”.

Reporterul nu s-a abținut și l-a întrebat cum a reușit să facă totul în secret, iar artistul a răspuns că oricum nu prea face nimic public legat de viața lui personală și nu i-a fost foarte greu.

Starul pop, în vârstă de 27 de ani, și iubita lui, Cherry Seaborn (26 de ani), sunt prieteni încă din copilărie. Cei doi au crescut împreună în micul orășel Framlingham, Suffolk,  și au fost și colegi la liceu, dar între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire în urmă cu mai bine de trei ani.

Citește și: