Vizita a avut loc la inițiativa lui Harry, care a vrut să-și viziteze bunica, după ce s-a aflat că starea ei de sănătate este din ce în ce mai fragilă. El și-a anunțat bunica, însă aceasta a acceptat să-l vadă cu o singură condiție. Ea i-a cerut ca înainte să-și viziteze tatăl și să poarte o discuție cu el.

5th edition of the Invictus Games, The Invictus Games Stadium, Zuiderpark, The Hague, The Netherlands – 17 Apr 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Harry nu a stat mult pe gânduri și l-a contactat pe tatăl lui cu gândul să-și repară relația. Prințul Charles a părut extrem de încântat de inițiativa fiului său și l-a primit cu brațele deschise.

Prințul Harry și Meghan au promis că se vor întoarce în Marea Britanie

„Harry l-a contactat pe tatăl lui și i-a spus că vine împreună cu Meghan și vor să se întâlnească. Harry a inițiat totul. Este o ramură de măslin de la Harry în efortul de a liniști apele. El l-a abordat pe Charles, care evident a fost foarte fericit și a acceptat. Charles susține că Harry este un fiu foarte iubit și este întotdeauna binevenit să se întoarcă să-l viziteze. Regina a fost de acord să-i vadă pe amândoi (n.r. pe Meghan și Harry), dar numai după ce vorbesc mai întâi cu Charles. Ei călătoreau în Olanda pentru Jocurile Invictus. Charles vrea să repare lucrurile cu fiul său și nora lui și, în cele din urmă, vrea să-și cunoască nepoții. A fost foarte fericit că au venit în vizită”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Întâlnirea a fost una scurtă, dar emoționantă, potrivit surselor apropiate familiei regale. Toată discuția s-a rezumat la 15 minute, iar la un moment și-a făcut apariția și Camilla, soția lui Charles.

Se pare că tatăl și fiul nu au adus în discuție cartea pe care Harry urmează să o publice și au vorbit doar despre Lilibet și Archie, copiii Prințului Harry.

Harry nu-și mai văzuse tatăl de anul trecut, din aprilie, de la înmormântarea Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta. A fost pentru prima dată când Meghan și Harry au venit împreună în Marea Britanie din 2020 când și-au anunțat ieșirea din familia regală.

Prințul William nu s-a întâlnit cu ducii de Sussex

Cu toate acestea, regina a fost foarte încântată de vizita duciilor de Sussex, iar aceștia i-au promis că voi reveni și cu cei doi copii ai lor, să-l îmbrățiseze pe Archie și să-și vadă, în sfârșit, și strănepoata, pe Lilibet.

„Atât ducele, cât și ducesa sunt conștienți că regina îmbătrânește și are probleme de sănătate asociate vârstei. Ei au spus clar că plănuiesc să se întoarcă să o vadă pe regină și întreaga familie în viitorul apropiat”, a mai declarat o sursă.

Prințul Harry și Meghan au fost în Marea Britanie, în mare secret. Ei au ajuns miercurea trecută și și-au petrecut o noapte la Frogmore cottage, casa lor de la castelul Windsor, pe care i-au cedat-o verișoarei lui Harry, prințesa Eugenie.

Ducii de Sussex nu s-au întâlnit însă cu ducii de Cambridge. Deși știau că vor veni la Londra, Kate Middleton și prințul William nu i-au văzut pe Meghan și pe Harry pentru că au plecat la ski în Alpii francezi împreună cu cei trei copii, potrivit Daily Mirror.

Regina nu a participat la slujba de Paște, mărturisind că starea ei de sănătate nu este una prea bună și suferă de probleme de mobilitate.

Foto: Profimedia