Ediția difuzată duminică, 22 ianuarie, a fost ediția în care Irina Fodor a dat startul cursei în cea de-a doua etapă – iar echipele au plecat pe traseu cu determinarea de a câștiga amuleta și cel de-al doilea Joker aruncat în joc. Câștigătoarele serii au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, echipa însușindu-și amuleta și Jokerul care le oferă avantajul de-a urca un loc în clasament.

Ediția America Express difuzată de Antena 1 luni, 23 ianuarie, de la ora 20:30, este una specială, pentru că aduce multe emoții și momente impresionante, într-o cursă pentru prima imunitate presărată cu misiuni inspirate de sărbătoarea mexicană intrată în Patrimoniul UNESCO: Dia de los Muertos. Astfel, tematica misiunilor prilejuiește confesiuni copleșitoare din partea vedetelor, despre pierderile care le-au lăsat răni adânci în suflete.

Joaquin Bonilla: „Mi-am amintit de mama și îmi e foarte dor de e”

”M-a năpădit un val puternic de emoție. Eu am lăsat în urmă Mexicul, familia de aici și toți prietenii și timpul a trecut foarte repede. Iar acum mi-am amintit de mama și îmi e foarte dor de ea. Am lăsat-o în urmă în Mexic… Venea în București să mă vadă o dată pe an. Până nu a mai venit, pentru că a avut un accident. Și din când în când revine sentimentul de vinovăție că nu am fost lângă ea când s-a întâmplat!”, a mărturisit Joaquin Bonilla.

Larisa Iordache: „Mama a fost exemplul și sprijinul meu”

Și Larisa Iordache a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa – pierderea mamei în anul 2021. ”Mama mi-a arătat de fiecare dată cât de multă putere poate exista pe lumea asta
într-o ființă umană. Ea a fost exemplul și sprijinul meu”, a declarat gimnasta, printre lacrimi.

America-Express_editia-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Puya: „Fratele meu a murit mult prea devreme”

La rândul său, Puya (43 de ani) a dezvăluit regretul pe care îl are în legătură cu pierderea fratelui său, în urmă cu zece ani, și cum l-a schimbat această dramă. ”Fratele meu a murit mult prea devreme. Chiar în ziua când s-a întâmplat m-a sunat și eu n-am putut să răspund la telefon, pentru că eram la concert. Atunci am schimbat macazul foarte mult. Am învățat să mă mulțumesc cu ceea ce am, nu să mă gândesc tot timpul la ce aș putea obține în plus. E important să te concentrezi asupra celor pe care îi ai lângă tine și să nu mai faci aceleași greșeli”, a spus artistul.

Alexandru Gărdescu, fratele cel mare al lui Puya, a fost găsit mort, în 2012, în locuința sa din Falconara Marittima, în apropiere de Ancona, Italia. Legiștii italieni au confirmat că fratele lui Puya a murit intoxicat în urma unei supradoze de heroină. Avea doar 34 de ani.

Andreea Antonescu, regrete tardive

Andreea Antonescu nu și-a putut stăpâni lacrimile vorbind despre tatăl său, cel care a fost managerul André și care s-a stins din viață când trupa era în plină glorie. ”Faptul că eu eram certată cu el în momentul în care a plecat dintre noi – acesta este lucrul pe care-l regret cel mai tare. Atunci am învățat să spun oricui care contează în viața mea cât de mult reprezintă pentru mine. De multe ori m-am oprit, când eram singură, și-am privit în sus, gândindu-mă”.

Gheorghe Antonescu a murit în iulie 2001, în urma unui stop cardiac. În plină glorie a trupei Andre, Andreea Antonescu a trebuit să își îngroape părintele, ceremonia fiind una care a paralizat orașul Galați în ziua de 5 iulie 2001.

Andreea Antonescu, alături de părinții și de fratele ei

Cătălin Bordea: „Tata a plecat când aveam doi ani”

De partea cealaltă, Cătălin Bordea a vorbit despre momentul șocant al abandonului suferit de el. ”Tata a plecat când aveam doi ani. Iar mama era prea mică, m-a făcut la 16 ani. Practic, la mine părinții au dispărut din momentul în care eu am apărut”, a povestit Cătălin. ”Nu am știut niciodată ce înseamnă să ai tată. M-am născut deja fisurat. Tata mergea cu autobuzul și m-a lăsat acolo. A plecat și n-a mai apărut niciodată”, a continuat el.

Citește și: Cum s-au înțeles Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express: „Ne-am cunoscut mult mai bine aici”

Citește și: Adevărul despre pericolul din America Express: criminalitate, răpiri, tâlhării. Doina Teodoru: ”Acela a fost primul meu moment de panică”

Citește și: Cum arată soția lui Puya, care va participa la America Express. Povestea lor de dragoste e clar una atipică! ”Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut!”

Citește și: Cine este Bianca Adam „Tequila”, vloggerița care merge la America Express. A fost bătută cu ranga, în plină stradă