Participarea la Eurovision a fost pentru Conchita o adevărata rampă de lansare, având o ascensiune rapidă în topurile internaționale. De atunci, artistul travestit originar din Austria a avut grijă să-și păstreze imaginea care l-a consacrat, însă recent a trecut printr-o schimbare de look radicală.

Artistul, în vârstă de 29 de ani, și-a schimbat total culoarea părului. A renunțat la pletele brunete pentru un blond cenușiu, transformarea fiind spectaculoasă. Conchit nu doar că și-a vopsit părul, ci și barba care a consacrat-o.

conchita brunetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Motivul pentru care fiica prințului Harry şi a Meghan Markle nu va avea niciun titlu regal. Decizia care o pune în dificultate pe ducesa de Sussex

Conchita a recunoscut în luna aprilie că are HIV

Acesta și-a făcut apariția cu noul look la cea de-a 25-a ediție a evenimentului Life Ball, un eveniment caritabil organizat pentru a strânge fonduri pentru bolnavii de SIDA.

Artistul în vârstă de 29 de ani a anunțat în luna aprilie că are HIV și că a fost tratat imediat după diagnostic și că virusul nu poate fi detectat în prezent în organismul său. Potrivit lui Wurst, pe numele din buletin Tom Neuwirth, din acest motiv nici nu poate transmite mai departe virusul.

„Sper să ofer curaj altor oameni şi să fac astfel încă un pas în lupta împotriva stigmatizării persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns să fie infectate cu HIV”, a adăugat artistul.

„Să îţi anunţi singur homosexualitatea e mai bine decât atunci când un terţ o anunţă în locul tău! Pentru fanii mei: informaţia despre statutul meu de persoană pozitivă cu HIV poate că este nouă pentru voi – însă starea mea de sănătate nu e o noutate”, a declarat acesta. .

Citește și: