Unul dintre cei mai celebri actori de comedie, care făcea senzație la fiecare ediție „Saturday Night Show”, actorul suferea de cancer. Înciuda tratamentelor, boala nu a putut fi învinsă.

Cea care a dat cumplita veste a fost prietena actorului și partenera sa de producție, Lori Jo Hoekstra, care a avut doar cuvinte de bine la adresa actorului.

„Era cel mai mândru de comedia sa. Nu a vrut niciodată ca diagnosticul să afecteze modul în care publicul sau oricare dintre cei dragi lui îl vedeau. Norm era un comediant pur. Odată a scris că ‘o glumă ar trebui să surprindă pe cineva, nu ar trebui să fie niciodată lingușitoare’. El cu siguranță nu s-a complăcut niciodată. Norm ne va lipsi teribil”, a declarat Lori Jo pentru Deadline.

Norm Macdonald a făcut parte din echipa „Saturday Night Show” încă din anul 1993 și până în 1999. A fost moderator al sketch-ului Weekend Update timp de trei sezoane, încântându-i pe toți spectatorii cu textele sale inspirate.

După ce colaborarea cu „SNL” s-a încheiat, a decis să își facă propria emisiune de comedie, „The Norm Show”, aceasta desfășurându-se din 1999 și până în 2001. A urmat apoi un talkshow, pe Netflix, timp de un sezon, în anul 2018.

Vezi și Doru Stănculescu a murit. Cântărețul de muzică folk a fost găsit fără suflare în casă

Citește și:

Fiica Madonnei împlinește 25 de ani. Imaginile cu ea s-au viralizat

De ce a refuzat Flavia Mihășan să bage copilul în cristelniță!