În ediția Survivor difuzată miercuri, 15 februarie, Războinicii au câștigat jocul de Comunicare, așa că s-au bucurat de mesajele scrise primite de la cei de acasă. S-a lăsat cu lacrimi de fericire, însă apoi și cu lacrimi de tristețe, căci cineva din echipa lor a plecat acasă.

Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Codruța Began, Kamara, Ada Dumitru și Bianca Patrichi au fost concurenții nominalizați, care au așteptat verdictul, cu sufletul la gură.

codruta-began-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Codruța Began a fost eliminată de la Survivor. Câți bani a primit

În urma voturilor telespectatorilor, Codruța Began (47 de ani) este cea care a părăsit competiția. ”Vreau să cred că plec cu fruntea sus, că am trăit cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt recunoscătoare că am ajuns până aici, că am luptat cu toate forțele mele. M-am simțit și mă simt onorată că v-am cunoscut. Plec împăcată”, a declarat profesoara de sport din Constanța.

Chiar dacă a ratat șansa la marele premiul al concursului, în valoare de 100.000 de euro, Codruța nu a plecat cu mâna goală acasă. Fiecare concurent este remunerat pentru fiecare săptămână petrecută în reality-show, iar onorariul Războinicilor este cuprins între 1000 și 1500 de euro pe săptămână, scrie Click.ro. Asta înseamnă o sumă cuprinsă între 6.000 și 9.000 de euro pentru Codruța Began, care a rezistat 6 săptămâni în jungla dominicană.

Citește și: Alina Radi de la Survivor, secrete din trecut. A fost însărcinată cu Nick Rădoi și „s-a bătut” cu Anamaria Ferentz pentru inima milionarului

Citește și: Cum se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor. Vica Blochina spune tot adevărul nevăzut la TV

Citește și: Vica Blochina, despre supărarea fiului ei, legat de Survivor: «Mami, te rog să nu porți costum de baie». Ce i-a răspuns ea lui Edan

Citește și: Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor, înainte de operațiile estetice. „Mi se spunea «scândura» sau « fata șnur»”