„Numărul bolnavilor de Covid crește, am prieteni care au avut și am avut și eu. Am avut o formă medie acută, la sfârșitul lunii octombrie, am stat 19 zile la pat.

Mi-a fost rău, au fost dureri insuportabile. Mă enerva și lumina de la telefon. Iar la un moment dat am avut o zi cu tuse și scaune moi. Am avut ceva probleme la plămâni. Obosesc repede și am o perioadă cu insomnii crunte”, a povestit vedeta pentru Click!.

Pandemia l-a afectat și pe el foarte mult. „M-a afectat pandemia, pentru că ultimul eveniment a fost în 7 martie – pe care l-am prezentat – nu mai sunt la radio din septembrie, nu mai sunt evenimente. Evenimente care la final de lună erau ca o completare tare bună, pentru tot ceea ce se întâmplă.

Acuma trebuie să mă încadrez în niște bugete, ca toată lumea. Nu pot să visez la cai verzi pe pereți, trebuie să mă mulțumesc cu ce am. Cel mai bun lucru e ăla pe care îl ai, nu ăla pe care ți-l dorești tu”.

”Vreau să fac o emisiune de gătit, poate să gătesc dezbrăcat”

Și ca toți românii, pentru că s-a împlinit un an de pandemie, actorul și-a sărbătorit ziua de naștere, în 25 februarie, în ton cu noile condiții. ”Am făcut 49 de ani, am sărbătorit acasă, în liniște, fără balamuc, cu niște prieteni.

Am gătit niște coaste, coastele mele speciale. Pentru care sunt cunoscut de prieteni.

Merg pe 50 de ani. Dacă nu mai am radio dimineață, m-am trezit la ora 9. Acum gătesc acasă din plăcere, o fac cu drag și când se va ivi ocazia o să o fac și pentru publicul larg. Pe Dezbracatu’ l-am făcut în continuare pentru emisiune, căci am mers la Muzeul Satului de Dragobete, la vaccinare, îl fac peste tot”, ne-a povestit vedeta.

Actorul are planuri mari, mai ales că a avut tot timpul din lume să se gândească. „Vreau să fac o emisiune de gătit, poate să gătesc dezbrăcat, însă nimic nu este concret”, mai spune actorul.

Vezi și Mama lui Dan Bălan a stat două luni internată din cauza infecției cu Covid! Cum se simte, la 62 de ani

Citește și:

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou față în față într-o emisiune TV. Ce i-a spus artista fostului ei iubit

Gabi Bădălău, reacție dură la adresa soției sale și a martorei sale, Andreea Bănică. Ce a spus despre cele două artiste