„Uite cum bate vântul fără frunze, e iarnă. Și e frig. Și toate florile mele au pierit, florile mele colorate, care-mi dădeau speranța să fiu fericită în fiecare dimineață, frumoasele mele, iubitele, micuțele mele, speranțele mele. Cred că le-a durut frigul…”, este gândul pur și exprimat genial de micuța Smaranda. Codin a scris acest lucru pe Instagram, cu adevărat copleșit, iar prietenii i-au trimis cele mai frumoase mesaje. „Citatul este exact. Nu este nimic adăugat sau omis”, a precizat el.

„Ce responsabilitate pe tine, Codin! Un tată genial și o fată care s-a născut cu stea în frunte. Vorba poetului: No pressure”, i-a scris regizorul Iura Luncașu.

„Este minunată! Și, da, recunosc, sunt foarte curioasă ce parcurs va avea micuța, dar sigur si educația de acasă o sa fie desăvârșită. Un copil își ia echilibrul si frumusețea gândurilor de acasă!”.

„Ai o fetiță foarte inteligentă și specială. La fel cum și-a descris dorul de cele două cățele, acum durerea ei că i-au murit florile, eu cred că Smaranda simte totul la un alt nivel. Plus de asta, dacă la vârsta asta vorbește așa, cred că va ajunge o scriitoare mare”.

„Poetic…atât de genial pentru un om normal. Cât despre ea…..e un dar al ei”

smaranda11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au trei copii

În august, Codin Maticiuc a anunțat pe Facebook, o veste minunată. Iubita lui, Ana Pandeli, era însărcinată pentru a treia oară. Ea mai are un băiat dintr-o relație anterioară, născut pe 09.09.2010, dar pe care Codin îl numește „băiatul meu”. Împreună mai au o dulceață de fetiță, pe Smaranda, născută pe 04.04.2019. Și iată că pe 10.10.2022 a venit pe lume și Ilinca.

Citește și: Codin Maticiuc, mesaj puternic de ziua tatălui său: „Te urăsc, tată…”

Citește și: Codin Maticiuc, aventuri la maternitate: „Dacă mă vede Dana Budeanu m-am nenorocit”