Codin Maticiuc a fost supranumit „Crai de Dorobanți” sau „băiat de oraș”, iar domnișoarele roiau în jurul lui. Vremurile acelea au apus, iar viața actorului a căpătat un alt sens atunci când și-a întemeiat o familie. Cu toate acestea, Codin nu și-a uitat fostele iubite și, surprinzător sau nu, le ține aproape.

Gina Pistol, Anna Lesko, actrița Maria Dinulescu, Raluca Lăzăruț, Rodica Miron sau Flavia Mihășan sunt doar câteva dintre numele de pe lista impresionantă a cuceririlor pe care Codin Maticiuc le-a făcut. Cu toate, susține actorul, a rămas prieten!

Fostul „Crai de Dorobanți” a vorbit recent despre titulatura primită, dar și despre modul în care s-a comportat cu toate fostele lui, pe care, spune el, nu le-a făcut să sufere.

”Îmi place să cred că nu am făcut! În primul rând, asta cu craiul e un pic exagerată. Eu am avut cinci relații, dar m-a aflat toată lumea. În zona asta am fost! Nu m-am descurcat cu discreția, dar în același timp, îmi place să cred că nu le-am făcut să sufere, de aceea sunt și prieten cu toate.

Efectiv cu toate fostele mele prietene sunt prieten. Nu cred că am făcut chestia asta (n.r.- să sufere), adică m-am comportat cât se poate de ok și am încercat să nu le fac să sufere”, a dezvălut Codin Maticiuc pentru CANCAN.RO.

Cum a ajuns să scrie despre Nuțu Cămătaru

Maticiuc spune că a primit acceptul lui Nuțu de a sta în preajma sa în ultimii cinci ani și așa s-a născut această carte.

„Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru.

Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești.

Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru Inamicul Public Numărul Unu.

5 ani de zile. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotriva anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi.

5 ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de leaderul clanului Cămătaru”, a scris Maticiuc pe Facebook.

Vezi și Codin Maticiuc, fotografie rară cu fiica și iubita lui. Cât a crescut Smaranda și cum au fost surprinse cele două

Citelte și:

Monica Gabor, urmărită în SUA pentru datorii de zeci de mii de euro! „Nu are nimic pe numele ei”

Ce spune Larisa Drăgulescu despre fostul ei soț, Maria Drăgulescu: „Cred că l-au tratat destul de prost”