Fără îndoială, Codin Maticiuc se mândrește cu familia lui. Deși nu este căsătorit, o consideră pe mama fetiței sale ca fiind soția lui. Recent, Codin Maticiuc a publicat o imagine cu cele două frumuseți din viața sa.

Codin Maticiuc și-a anunțat fanii că a plecat în Los Angeles alături de iubita și fiica lui, însă el a fost ocupat cu filmul pe care îl realizează acolo, așa că le-a lăsat pe cele două mai mult timp singure.

iubita-si-fiica-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cum arată iubita lui Codin Maticiuc

În dreptul fotografiilor înduioșătoare mamă-fiică, mesajele de apreciere din partea fanilor au curs rând pe rând:

„Două minunății frumoase amândouă, însă cea mică e adorabilă! Ce ochișori, seamănă leit cu tatăl ei!… înduioșător cum își ține mânuța pe brațul mamei. Să crească mare, să fie sănătoasă și să vă aducă numai bucurii!”, „Sunt superbe! Sigur știi cât ești de norocos”, „Superbe fetele tale! Cea mică e tare dulce și adorabilă!” , sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani în comentarii.

Codin Maticiuc, mărturisiri despre banii cheltuiți până la 41 de ani

Codin Maticiuc a vorbit recent în podcastul „La mijloc” despre banii pe care i-a produs până la vârsta de 41 de ani, dar și despre cei pe care i-a cheltuit. Codin Maticiuc este actor, scriitor, dar și moștenitor al unei familii bogate, fapt care i-a permis să facă doar ceea ce-i place.

„Am trecut de la copil, la băiat, la bătrân de bani gata încă sunt. M-am considerat un copil de bani gata pentru că am cheltuit mai mult decât am produs”, a spus Codin Maticiuc în podcastul menționat.

„Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult”, a spus Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a mărturisit că a început să producă bani de la 33 de ani. „Am început să fac bani de la 33, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”, a spus Codin Maticiuc.


Ce spune Codin Maticiuc despre afacerile tatălui său

În trecut, Codin Maticiuc a mărturisit că banii familiei l-au ajutat să facă mereu doar ce-i place.

„ Ai mei mi-au dat acest cadou de a nu fi forţat să fac ce nu-mi place pentru a mă întreţine. Eu dacă vreau să plec două luni să fac un film în Cuba, pot. Libertatea asta e de nepreţuit. Darul timpului e incredibil!”, spunea Codin Maticiuc pentru okmagazine.ro.

Codin Maticiuc a fost de-a lungul timpului partener în afaceri cu tatăl său, însă îi place ca oamenii să-l recunoască pentru meritele lui personale, cum ar fi prestațiile din filme sau cărțile scrise:

„Am pus umărul la afacerile tatălui meu, dar nu îmi place să vorbesc despre asta. Tata mai spune uneori: „Ştii că n-aş fi încheiat afacerea aia dacă nu găsea el cumpărătorul?“. Dar sună altfel din gura lui”, spunea Codin Maticiuc.

Vezi și Codin Maticiuc face în sfârșit dezvăluiri despre mama fetiței sale. Cine e femeia care l-a îmblânzit pe fostul crai de Dorobanți

Citește și:

Regina Angliei are Covid, la 95 de ani

Motivul pentru care CRBL a divorțat de prima lui soție