Acum, afaceristul își dedică tot timpul celei mai importante domnișoare din viața lui, fiica sa, Smaranda, născută în 2019 și care-i seamănă leit.

Codin Maticiuc, despre rolul de tătic

În trecut, Codin Maticiuc schimba iubitele cu o viteză amețitoare. Actorul s-a schimbat radical după ce a cunoscut-o pe mama fiicei lui. Codin a dezvăluit că rolul de tătic l-a schimbat complet, iar relația cu partenera sa este una excepțională.

Într-un interviu pentru Antena Stars, fostul “crai de Dorobanți” a spus că, în acet moment al vieții sale, este focusat în primul rând pe familie.

Codin Maticiuc e de părere că se descurcă excelent atunci când vine vorba de fiica lui, însă nu crede că partenera lui de viață are aceeași opinie.

“Dacă ai întreba-o pe nevastă-mea, ea ar zice că eu sunt un tată îngrozitor, că ea face tot, iar eu nu fac nimic.

Pe Instagram părem mai buni și chiar (par . n. red.) și mai înalt.

Tot timpul avem de lucrat la toate capitolele din viața noastră. Eu îmi doresc să fiu tată de mult timp, de la 23 de ani. Îmi place să petrec timp alături de fetița mea. Vorbește de m-a zăpăcit. Mereu mă roagă să nu plec. Când o aud e groasă”, a povestit el cu umor, dezvăluind o latură a sa despre care nu multă lume știa. Cine și-ar fi imaginat că cândva Craiul de Dorobanți visa în secret să fie tată?

Smaranda-si-MinnieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Afaceristul a povestit și care sunt metodele de parenting pe care le-au adoptat el și femeia lângă care trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste: ”Nu trebuie ca unul să fie părintele bun și unul rău.

Când greșește, iar nevastă-mea se leagă de ea, eu trebuie să o susțin. Are momente când încearcă să ne încalece cu plânsul. Încercăm să o facem să nu devină o alintată și o mofturoasă”, a mai spus Codin Maticiuc, a cărui fetiță, Smaranda, a împlinit 2 ani în mai.

Vezi și Motivul pentru care Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească. Cum gândește partenera lui

Citește și:

Meghan Markle, în doliu. A primit cea mai tristă veste

Fiica lui Mircea Baniciu se iubește cu un fost al Cruduței: ”E treabă serioasă! E primul cu care m-am afişat”. Ce spune tatăl ei despre acesta