Recunoaște că a fost un copil de bani gata, că acum la 40 de ani încă se mai distrează, dar și că își alocă din timp pentru a-i ajuta pe cei mai puțini norocoși. Împreună cu iubita sa Ana, o au pe micuța Smaranda, în vârstă de doi ani.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Codin Maticiuc a vorbit despre ce mai înseamnă cu adevărat banii în viața lui.

„Mie îmi place să mă duc la LOFT. Îmi place locul ăla, îmi place muzica de acolo, îmi plac oamenii care vin, îmi place ce se întâmplă acolo. Îmi place să mă sui pe masă când mă îmbăt, asta sunt. Și să mai am și un trabuc, înțelegi? Și un pahar de votcă, că asta beau, nu beau șampanie. Sunt lucruri care îmi fac plăcere, trabucul e unul dintre ele. Detest hainele pe care scrie firma, nu înțeleg de ce trebuie să fii, așa cum spune Bendeac, un panou de reclamă. Cât de prost să fii să ai un tricou care costă oriunde în lume un euro și după aia la magazin, îl iei cu 10, cu șapte, cu 12 euro. Care e treaba? De ce aș purta un tricou pe care să scrie efectiv că am bani?”, a explicat el.

I se spunea Craiul de Dorobanți și recunoaște că a fost un copil de bani gata, însă depinde din ce unghi privești.

„Știi cum mă definesc? Dacă ai cheltuit mai mulți bani decât ai produs. Trebuie să fac acum calculul din ultimii doi ani. S-ar putea să fi produs deja mai mult decât am cheltuit. Eu am cheltuit atât de mult încât și în momentul în care am început să fac lucruri și să vin din urmă, tot nu recuperez. Absolut nimic nu regret. Eu când am plătit ceva, am plătit distracția mea. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță care a fost foarte scumpă. Mi-am dorit să văd Africa, să merg în safari, sper să mai apuc fița aia mare, să-i arăt copilului în realitate ceea ce vede în poze”, a povestit Codin Maticiuc la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –