George Buhnici începe să deconteze derapajul pe care l-a avut, în cadrul unui interviu, pentru Antena Stars. Realizatorul de podcasturi pe subiecte tech a făcut afirmații scandaloase la adresa femeilor, pe care le-a trimis la sală, ca să nu se afișeze la mare cu celulită și cu vergeturi. Declarațiile nu au rămas fără ecou în spațiul public, deși Buhnici a venit, ulterior, cu explicații. George Buhnici va da cu subsemnatul la CNCD, după ce afirmațiile sale au ajuns în atenția autorității de stat care sancționează toate formele de discriminare.

CNCD s-a autosesizat în cazul George Buhnici

”Există o o autosesizare a unui membru al colegiului director”, a confirmat pentru FANATIK, Asztalos Csaba Ferenc, președintele CNCD. Întrebat dacă au existat și alte plângeri venite de la asociații sau persoane fizice, șeful Consiliului a negat. ”Încă nu avem plângeri”, a explicat Asztalos Csaba pentru sursa menționată.

George Buhnici riscă o amendă contravențională din partea CNCD, în cazul în care se va constata faptul că a discriminat, prin declarațiile sale, o anumită categorie de persoane. Contravenția nu poate fi anulată decât prin hotărâre judecătorească definitivă.

George Buhnici, declarații controversate: „dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine”

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter. Lorena Buhnici soția lui George Buhnici din anul 2010. Este antreprenor și specialist în comunicare.

Citește și: Cum arată și cât a costat casa lui George Buhnici. Este în top 10 mondial și cea mai inteligentă casă din Europa de Est

Citește și: Derapajele lui George Buhnici. Blogger-ul nu e prima abatere. A comis-o cu războiul din Ucraina: „Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă undeva?”

Citește și: Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici după declarațiile scandaloase: „N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”

Citește și: Incredibil, cum a reacționat Lorena Buhnici, după derapajul soțului. George Buhnici a trimis femeile la sală și a spus că „nevasta lui arată ca o minoră”

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală

Citește și: George Buhnici, prima reacție în scandalul zilei: „Pedofilia este o crimă, obezitatea o problemă de sănătate publică”