Ca în fiecare an, la început de august, unii dintre cei mai buni artiști ai momentului s-au reunit la Europa FM Live pe Plajă într-o atmosferă senzațíonală. Peste 100.000 spectatori au fost, sâmbătă, 1 august, pe plaja imensă dintre stațiunile Venus și Saturn, în briza mării, iar membrii trupei Voltaj și-au dorit să păstreze această atmosferă într-un videoclip care vorbește despre România frumoasă, cu care ne mândrim.

Călin Goia și colegii lui au mai pregătit două surprize emoționante pentru audiența venită din toate colțurile țării: hitul lor ”De la capăt” a fost cântat în compania unui tânăr cu deficiențe de vedere, iar la finalul reprezentației lor l-au invitat pe scenă pe Moise Guran, realizator al emisiunii România în direct de la Europa FM, care a fost primul susținător al acestei piese pe drumul ei către Eurovision. Aflat pe scenă, Moise Guran a auzit cei peste 100.000 de spectatori cântându-i ”la mulți ani” fiului său pentru ziua sa aniversară, fiind profund emoționat.

În public s-au aflat și părinții lui Călin Goia care și-au dorit să trăiască experiența ”celui mai frumos public de la un spectacol din România”, după cum artistul a mărturisit.

Credit foto: Dragoș Asaftei

Aflat la a patra ediție, concertul Europa FM Live pe Plajă i-a reunit anul acesta pe scenă pe Loredana, Smiley și trupele Holograf, Vama, VUNK și Voltaj.

Credit foto: Dragoș Asaftei

Credit foto: Dragoș Asaftei