Vedeta TV a anunțat, ieri, în emisiunea „Acces direct”, pe care o prezintă că este îngrijorată pentru că fiul ei este bolnav. Însă, astăzi a mai avut parte de o veste cumplită. Și fetița ei Carla s-a simțit rău și în mod să meargă la petrecerea de Crăciun, ele au dat fuga la spitalul Grigore Alexandrescu, unde cea mică a fost pusă pe perfuzii.

„In loc de Serbarea de Mos Craciun… #carla #spitalulgrigorealexandrescu”, a scris Mirela Vaida pe una dintre reţelele de socializare, fără să dea alte detalii despre starea micuței.

Mirela Boureanu Vaida se va reîntoarce pe platoul de filmare al show-ului cu specific matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, în februarie 2018. Echipa a semnat deja contractul, potrivit wowbiz.ro,  iar printre cei care vor lucra la acest proiect se numără Raymond și Constantina, foști concureți din sezonul 3 al emisiunii.

În prezent, prezentatoarea îi ține locul colegei sale de breaslă Simona Gherghe, la „Acces Direct”. Simona va reveni în luna ianuarie din concediul de maternitate.

Mirela Vaida are doi copii

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, au împreună doi copii, Vladimir și Carla.

„Deşi sunt copiii mei, Carla şi Vladimir sunt destul de diferiţi. Credeam iniţial că voi reuşi să mă impun în faţă lor, că voi fi o mama puternică. Uite însă că mi-au dat o lecţie. I-am crescut pe amândoi la fel, însă cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine şi mămos. Nu pot face nimic pentru că vrea numai în braţe, pupat, giugiulit, întors pe toate părţile. Carla este mai independentă. Ori aşa or fi femeile în ziua de azi, ori aşa e ea, cert este că Vladimir, un leu născut în luna august, m-a doborât. Deja face legea între femeile din casă, adică între mine, bonă şi Carla”, a declarat vedeta într-un interviu mai vechi.

Citește și: