Anunțul a fost făcut chiar de fosta vedetă TV, la scurt timp după moartea părintelui ei. Catrinel a publicat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, anunțând și locul unde oamenii dragi își pot lua rămas-bun de la tatăl ei.

„Din păcate tata, Nicu Sandu, a plecat azi-noapte într-o lume mai bună. Toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la el pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marţi 2 Iulie, începând cu ora 13”, a scris Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu a ajuns în România în urmă cu două săptămâni pentru a-l vedea pe tatăl ei. A mers la spital, însă medicii nu i-au dat veşti foarte bune. Tatăl ei nu era deloc bine, iar medicii au avertizat-o să se pregătească pentru ceea ce e mai rău.

Catrinel Sandu se pregătește de nuntă

„De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă”, declarase recent Catrinel Sandu, pentru click.ro.

 

Vestea tristă vine într-un moment în care Catrinel trecea prin niște clipe frumoase, pregătindu-se să se căsătorească cu medicul stomatolog Steve Schroeter, iubitul ei american. Ea va îmbrăca din nou rochia de mireasă, în America, la sfârșitul acestui an,  pe 11.11.2019

Blondina abia își găsise fericirea după un alt moment dureros din viața ei. Ea a suferit mult în urma divorţului de Gabriel Trifu, tatăl fiicelor sale, Lara şi Sara. Bărbatul a părăsit-o pentru o altă femeie. Despărţirea s-a produs în 2016, dar abia în 2017 au divorţat.

Citește și: