Recent, în timp ce se afla în cunoscuta piață Taksim din Istanbul, actorul a trecut prin momente dificile și tensionante. Desi vedeta purta un hanorac cu glugă pentru a nu putea fi recunoscut cu usurință de trecatori, în timp ce se plimba pe stradă, doi cerșetori l-au abordat agresiv, cerându-i bani.

suleyman 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Celebra actriță Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Incredibil cât de rău poate să arate

Atacat de doi huligani

Halit Ergenc a fost prins de mână și împins  de cei doi huligani. Imediat, în apararea vedetei a sărit în ajutor un cunoscut al starului, aflat întâmplator în apropiere.  Acesta i-a îndepartat pe cei doi agresori și l-a condus pe Halit Ergenc la mașină.

Intamplarea nu i-a schimbat actorului obiceiul de iesi singur in oras, fara a avea garda de corp. Acesta a considerat ca evenimentul a fost unul izolat, in plus se bucura atunci cand oamenii il abordeaza pe strada si il intreaba despre rolurile sale sau pur si simplu ii solicita un autograf.

“A fost un incident minor, dar m-au surprins! Nu cred ca m-au abordat pentru ca stiau cine sunt! Oricine ar fi putut deveni victima lor”, a spus actorul.

Pe Halit Ergenc il puteti urmari in noul serial “Patria mea esti tu!”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: