Totul s-a întâmplat când micuța se afla cu mama ei, în parc. O clipă de neatenție și Rosa s-a ales cu o fractură de os la mâna stângă.

Acum, că sperietura a trecut, Raluca a putut să povestească detașat ce s-a întâmplat. Spune că a ajuns în momentul în care poate face haz de necaz, dar drumul nu a fost și nici simplu până să ajungă aici.

„Eram la joacă, în parc, şi totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă.

Acum facem deja haz de necaz. A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a spus Raluca pentru Playtech.

Pepe n-a închis capitolul copii

Într-un interviu acordat înainte să își asume relația cu Yasmine Ody, Pepe mărturisea că s-ar însura pentru a treia oară dacă va găsi femeia potrivită și, desigur, ar mai experimenta rolul de tătic.

“Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou.

Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.

Vezi și Pepe, declarație neașteptată despre noua lui iubită. A uimit pe toată lumea cu mărturisirea lui: „D-asta e cu mine…”

Citește și:

Alfred Molina s-a căsătorit la puțin peste un an de la moartea fostei soții. Cine este mireasa

Ce mai face actorul Dorel Vișan, la 84 de ani: ”Nu mă cheamă nimeni pe scenă!”