Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe cumplite în urmă cu câteva zile, când micuța s-a pierdut în parc. Vedeta a mărturisit că fiica ei se afla cu bunica sa în parc, moment în care a dispărut de lângă ea. Sunată de către mama sa, vedeta s-a gândit la ce e mai rău și la întâmplarea cu băiețelul ucis de câini în urmă cu mai mulți ani.

Bianca Drăgușanu a mărturisit în cadrul unui interviu că în urmă cu doar câteva zile a simțit cum pământul în fuge de sub picioare, asta după ce mama ei a sunat-o disperată să-i povestească că fiica sa a dispărut în parc. După ce a fost sunată de mama sa, Bianca Drăgușanu și-a făcut cele mai negre scenarii.

Sofia s-a luat la joacă cu un copil din parcul unde se aflau și a plecat de lângă bunica ei, fiind de neoprit. Deși femeia a strigat disperată după ea, micuța fugea din ce în ce mai tare și oricând ceva rău i s-ar fi putut întâmpla.

În cadrul unui interviu, blondina a povestit momentul în care a crezut că fiica sa a pățit ceva îngrozitor. Conform acesteia, Sofia se juca cu un copil din parc și a plecat de lângă bunica ei. Deși femeia a strigat-o, fetița fugea din ce în ce mai tare. “Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine, și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii”, a spus Bianca Drăgușanu.

Blonda a povestit că în momentul în care mama ei a sunat-o și i-a spus că nu o mai găsește pe Sofia și-a adus aminte de cazul băiețelului ucis de maidanezi exact în parcul în care dispăruseră fiica sa. “S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut, în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău. În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. Nici când a ajuns acasă, mama nu și-a revenit”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și:

Soția lui Benone Sinulescu, primele reacții după ce artistul a ajuns la spital. Femeia e foc și pară la adresa fostului impresar. Nea Beni NU a fost găsit inconștient în casă

A născut Adela Popescu. Anunțul a fost făcut de Radu Vâlcan