Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar recent cei doi s-au logodit. Artista a fost cerută în căsătorie chiar în ziua care a împinit 18 ani și se pare că deja și-au găsit nași de nuntă.

Cleopatra a devenit celebră la vârsta de doar patru ani, iar acum la doar 18 ani l-a întâlnit deja pe „Ghiță” și cei doi se pregătesc de nuntă. Cleopatra Stratan s-a logodit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Iubitul ei, artistul Edward Sanda (23 de ani), a cerut-o în căsătorie chiar la petrecerea de ziua ei, pe 6 octombrie, și apoi a făcut publice imaginile.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Povestea lor de dragoste a impresionat pe toată lumea iar mulți s-au oferit deja să le fie nași. Mai exact, Dan Badea și soția lui s-au arătat încântați de ideea de a le sta alături în cea mai frumoasă zi din viața lor. Deși propunerea nu a fost lansată de tânărul cuplu, artistul de stand-ul își dorește foarte mult să îi cunune pe cei doi.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Dan Badea a dezvăluit că atât el, cât și soția sa, își doresc foarte mult să le devină părinți spirituali celor doi îndrăgostiți, însă a ținut să precizeze că decizia poate fi luată doar de Cleopatra Stratan și de Edward Sanda.

”Noi tot glumeam când ne vedeam și când am auzit că au o relație atât de frumoasă și i-am și văzut cât de mult se iubesc, i-am zis: ”Bă, dacă o ceri, ne înscriem la chestia asta cu nașii”. Acum să vedem ce candidați mai sunt, noi ne dorim, acum depinde doar de ei”, a spus Dan Badea la Antena Stars.

Citește și: