Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit recent soț și soție, iar nunta acestora a fost una controversată după ce cei doi au decis ca evenimentul să fie unul mai atipic și să nu respecte toate tradițiile, precum ideea de a avea nași. Ei au vorbit deschis despre fericitul eveniment și despre planurile lor de viitor.

Frumoasa artistă a dezvăluit în emisiunea “Showbiz Report” de la Antena Stars că totul a decurs exact conform planului, iar evenimentul a fost mai frumos decât se aștepta, mai ales că alături de ei au fost cele mai dragi și apropiate persoane.

”A fost exact așa cum ne-am așteptat să fie, chiar mai frumoasă decât ne-am așteptat. Cel mai important pentru a fost că noi ne-am simțit bine și că oamenii de lângă noi s-au simțit bine și relaxați. A fost o petrecere ca între prieteni. N-am făcut nimic din ce se zice, doar întâmpinarea oaspeților, aruncatul buchetului și dansul mirilor. Și dansul a fost spontan”, a declarat Cleopatra Stratan.

Cropped,Image,Of,Unrecognizable,Busy,Talented,People,Work,Together,,WriteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Edward Sanda a adăugat și el că deși nunta lor a fost catalogată drept una “controversată”, atât el, cât și partenera sa de viață sunt de părere că genul acesta de eveniment trebuie să decurgă exact așa cum protagoniștii își doresc, nu cum spun cei din jur.

Mai mult decât atât, Edward Sanda a dezvăluit că este pregătit să devină tată pentru prima dată, deși are o vârstă destul de fragedă.

”A fost diferită, nu neapărat controversată. Toată lumea e obișnuită după un anumit tipar, lumea vorbește. Doar aruncatul buchetului s-a făcut, atât. Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus și Edward Sanda, completat de soția sa care spune că ar fi o mamă permisibilă cu bebelușul ei, dar care subliniază că, deși au susținerea familiei, acest lucru nu se va întâmpla prea curând: ”Nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit, când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil”, a mai spus și Edward Sanda.

Cei doi abia așteaptă să plece în luna de miere, în Sardinia, unde vor sta două săptămâni și jumătate, precizând că au decis să amâne vacanța în Maldive.