Ieri a fost o zi plină de emoții pentru Cleopatra Stratan și partenerul ei, Edward Sanda, care este de câteva zile și soț cu acte în regulă, dar și pentru întreaga familie. La puțin peste o săptămână după ce au spus cel mai hotărât „Da!” în fața ofițerului stării civile, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit duminică, 22 august, și religios.

Cununia religioasă a avut loc la Chișinău, acolo unde Cleopatra Stratan împreună cu soțul și cu tatăl ei au susținut un concert chiar cu câteva ore înainte de fericitul eveniment. Cei doi soți și-au imaginat pentru ei o nuntă atipică, așa că nu au avut nași la nuntă.

Astfel, îndrăgostiții au avut parte de o ceremonie cât se poate de restrânsă, la care au fost prezente doar persoanele cele mai apropiate, fotografiindu-se mândri alături de părinții lor.

„Astăzi ne-am cununat in fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a scris Edward Sanda pe Instagram.

asa-au-fost-imbracati-mirii-la-cununia-religioasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Din pozele publicate pe rețelele de socializare se poate vedea că tânăra mireasă, care abia a susținut Bac-ul, a îmbrăcat o rochie foarte simplă, albă, maxi, și balerini, iar mirele a purtat un sacou bleumarin, dar cu pantofi sport albi.

”Doamne ajuta, sunteți atât de simpli, chiar un exemplu pentru toți. Simplitatea hainelor va da mult mai multa frumusețe decât toate fițele din lume. Bravo”, a scris un fan, pe bună dreptate, în dreptul fotografiilor de la eveniment.

Vezi și Prima fotografie cu Cleopatra Stratan în rochie de mireasă! ”Cel puțin o veșnicie”!

Citește și:

Scriitoarea Petronela Rotar: ”La noi, mentalul colectiv e îmbâcsit cu mituri, zicători grotești, misogine, sexiste!”

Oana Zăvoranu se pregătește să devină mamă, dar nu pe calea convențională ”E legal!”

Vezi şi locuri de vizitat în Chișinău – cele mai cunoscute atracții turistice!