Concret, cei doi artiști au anunțat că și-au deschis o afacere. O afacere în domeniul pe care îl cunosc cel mai bine, muzica.

Cei doi și-au dus carierele la un alt nivel, iar inspirația a venit abia după ce s-au întors din America Express.

Ce afacere și-au deschis Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în aventura vieții lor în America Express, de unde se pare că au venit cu foarte multă inspirație și dorință de muncă. Cei doi și-au deschis, recent, o casă de producție și au făcut apel către public pentru a descoperi noi talente. Așadar, concurenții de la America Express au rămas în domeniul care i-a făcut cunoscuți.

După cum se știe deja, Cleopatra Stratan a devenit cunoscută la o vârstă fragedă, datorită tatălui ei, Pavel Stratan, și el artist de succes cu ani în urmă, și se bucură de o carieră de succes în muzică.

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant de ziua tatălui său. Câți ani a împlinit Pavel Stratan și ce fotografie adorabilă a postat cântăreața

La fel de talentat este și soțul ei, Edward Sanda, alături de care formează o echipă perfectă. Cei doi au decis să dea mai departe cunoștiințele pe care le au celor care își doresc o carieră în muzică, întinzându-le o mână de ajutor.

”Vrei să începi o carieră în muzică și să ai prima ta piesă? Îți place să cânți și vrei să fii auzit? Noi suntem aici să îți îndeplinim visul. Dacă ești talentat, scrii versuri sau linii melodice, putem da viață ideilor tale. Abia așteptăm să îți ascultăm ideile!”, e postarea-surpriză a cei doi pe Instagram.

Cum au trăit cei doi experiența America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat dovadă de curaj și au pornit împreună în cel mai spectaculos reality-show. Cei doi fac parte dintre concurenții America Express, iar lucrurile pe care le-au trăit acolo i-au surprins și marcat, în aceeași măsură. Edward Sanda a dezvăluit că s-au întors acasă cu câteva lecții importante pe care le-au învățat acolo.

”E mult de povestit! A fost interesant, dar nu putem să dăm multe din casă, pentru că avem și noi un contract, dar știm că fanii emisiunii și telespectatorii sunt cu sufletul la gură.

Ne vor vedea în cele mai ciudate ipostaze, la autostop, la alți oameni acasă, dar per total a fost interesant. A fost o experiență care ne-a dat niște lecții”, a declarat Edward Sanda.

s-au-apucat-de-afaceriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De ce nu vrea Cleopatra Stratan să facă facultate

Ideea afacerii a venit firesc, în condițiile în care Cleopatra Stratan declara acum doi ani, când a terminat liceul și și-a dat BAC-ul, că ea nu vrea să meargă la facultate.

„Adio, dragă școală! Îți mulțumesc pentru anii în care mi-am pus baza cunoștințelor cu care voi pleca mai departe în lume!”, scria Cleopatra pe Instagram la terminarea liceului.

Planurile ei din următoarea perioadă includeau căsătoria, nu însă și facultatea. Și iată că nu s-au schimbat între timp.

Artista explica și de ce nu o interesează pentru moment facultatea: ”După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare și că facultatea nu garantează succesul (mă refer la cazul meu)”.

„Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând”, mai spunea Cleopatra Stratan.

”În viață, ca să ai succes și să fii fericit trebuie să știi ce vrei, nu ce se vrea!”, mai spunea artista atunci.

Vezi și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut primele declarații despre copil

Citește și:

Cântăreața e însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani! Și artistă de succes, și mamă eroină! Și ce mod de a da vestea!

Fuego, omagiu pentru Tamara Buciuceanu Botez: „Ținea mult la mine, asculta muzica mea, mă suna și-mi dădea sfaturi”. „Isoscel” ar fi împlinit 94 de ani