Cei doi au realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare și au reușit să-și uimească fanii cu răspunsurile lor sincere, dar și cu anunțul lor. Astfel că mulțimea de fani l-a luat la întrebări pe artist, iar prima întrebare a fost când o să vină pe lume primul lor copil.

Fără a se ascunde, Edward le-a explicat că nu se știe momentul când vor deveni părinți, dar că își doresc foarte mult o fetiță. „O fată”, a spus Edward.

Fanii au fost în extaz în momentul în care au aflat acest lucru. Tot în cadrul sesiunii de întrebări organizate pe pagina de Instagram a artistului, fanii au fost curioși dacă Cleopatra Stratan și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu artistul. Edward a spus că celebra cântăreață a preferat să-și păstreze numele ei. „Am decis amândoi că e mai bine să îl păstreze pe al ei pentru că este artistă și așa o știe toată lumea! Oricum nu e important aspectul ăsta pentru noi!”, a declarat Edward Sanda.

De asemenea, fanii au fost curioși să știe și ce nume de familie va prelua bebelușul, iar cei doi au spus că el va prelua numele de familie al ambilor părinți. Toată lumea i-a felicitat imediat pentru decizia lor.

Nu e pentru prima dată când Cleopatra vorbește despre copil. Încă de acum doi ani, artista a mărturisit că își dorește o fetiță pentru care chiar a păstrat haăinuțele din videoclipul melodiei „Ghiță”, care a făcut-o celebră. „O fetiță va purta hainele mele din videoclipul piesei Ghiță, adică fetița noastră”, a mărturisit artista.

cleooo-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cu toate că mulți au rămas impresionați de nunta lor simplă, au fost și oameni care au criticat decizia Cleopatrei de a se mărita la doar 18 ani. Pentru că nu a putut trece ușor peste afirmațiile celor care au pus la îndoială statornicia relației ei cu Edward, Cleopatra a reamintit că decizia a venit la momentul potrivit.

„Cică suntem ‘cel mai grăbit cuplu’. Poate așa se vede din exterior, dar, de fapt, povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate!”, a scris Cleopatra Stratan pe contul ei de Instagram.

Nici Edward Sanda nu a evitat să vorbească de-a lungul timpului despre nunta cu Cleopatra, un eveniment care nu a ținut cont deloc de binecunoscutele tradiții sau obiceiuri autohtone. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul transmis de cântăreț pe Instagram.

Cântărețul a vorbit și despre iubirea pe care i-o poartă Cleopatrei.”Mi s-a confirmat de mai multe ori că ea este o persoană unică în lume pentru mine, care mă face fericit în fiecare zi chiar și când nu spune nimic. Zilnic ne spunem lucuri frumoase, involuntar, pentru că așa simțim unul pentru altul. Suntem foarte îndrăgostiți de noi! Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme!”, a spus emoționat Edward Sanda.