Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt în culmea fericirii. Cei doi s-au logodit săptămâna acesata chiar de ziua artistei, iar acum au oferit primele informații despre nuntă.

Logodna Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că artista abia a împlinit 18 ani. Deși sunt foarte tineri, cei doi se iubesc la nebunie și sunt convinși că vor îmbătrâni împreună.

„A fost un moment foarte special, unic și îl vom ține minte pentru tot restul vieții.” a spus Cleopatra Stratan într-un interviu pentru Antena Stars. „A fost într-un loc foarte intim, privat de oameni, pentru că noi avem deja o viață expusă. Și am zis să fie ceva personal pentru noi. Ea nu se aștepta să o cer acum. Nu a fost absolut nimeni de față.”, a completat Edward Sanda.

Atât Edward Sanda, cât și Cleopatra Stratan au stabilit de comun acord ca marele eveniment să vină abia după ce se mai liniștesc lucrurile care sunt destul de haosate din cauza pandemiei.

O să urmeze și nunta, dar pentru ca e pandemie, nu ne grăbim” au spus cei doi.

Însă până când se vor căsători, artiștii au planuri să se mute împreună, imediat cum Cleopatra va termina liceul și se va înscrie la o facultate din București.

„O să ne mutăm împreună când vin la facultate, după ce termin liceul la Chișinău. Nu am plâns cu lacrimi. Ne-am emoționat amândoi. Faci pasul ăsta o dată în viață. Au fost emoții frumoase. Nu suntem geloși.” a spus Cleopatra.

Mai mult, familile celor doi sunt extrem de încântați. Tatăl Cleopatrei susține că Edward e un băiat de aur, iar părinții artistului sunt foarte încântați de Cleopatra.

„E un baiat de aur, N-am ce să spun. Și-a găsit perechea. (…) Ne așteptam ca Edward să facă pasul ăsta. Consider că Edward este exact ce și-a dorit Cleopatra. Iar eu ca fiecare părinte îmi doresc ca copilul să fie fericiți”, a spus și Pavel Stratan.

Deși nunta nu va avea loc anul acesta, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au găsit deja nași de nuntă.

Citește și:

Cornel Ilie, mesaj de dragoste pe Instagram: „Când încep să te iubesc…”

Interviu EXCLUSIV Alexandru Arșinel: ”De Stela îmi este dor tot timpul”