Cei doi îndrăgostiți au povestit în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, Lora și Cove că au decis să-și petreacăa niversare pe pârtia de schi, la Sinaia.

”Joi facem un an de când suntem împreună și am zis că vrem să combinăm această zi frumoasă cu o plecare la munte, respectiv ne-am ales și câteva zile înainte, ca să facem o săptămână, nu să stăm doar o zi, două. .Am zis ca vrem sa stam o saptamana”, a declarat Cleopatra.

Cleo-si-Ed-cu-saniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pentru Cleopatra Stratan a fost prima dată când a ajuns pe o pârtie, la munte. Edward a plimbat-o cu sania la cota 1400, iar toată experiența a fost împărtășită de cei doi pe Instagram, pentru fanii lor. În ciuda fericirii, pe care o afișează cei doi, unii internauți i-au criticat că se expun prea mult și că sunt încă mult prea mici pentru o astfel de iubire.

„Nu credeți că vă faceți cam multă reclamă, vă afisați iubirea prea mult? Zic si eu,nu dau cu paru. Un pic de modestie și de intimitate nu v-ar strica”, ”Prea devreme „iubirea”, „Ai 18 ani, nu 28”, au fost câteva din comentariile internauților.

Citește și:

Recunoști vedeta? Făcea parte dintr-o celebră trupă de fete. Cu ani în urmă, soțul a înșelat-o cu o escortă

Alina Pușcaș, selfie de mii de like-uri! Cum arată soțul ei