Frumoasa artistă face furori și acum la 17 ani. Ea a ajuns  în topurile radio și TV și cu melodia „Te las cu inima”, lansată în vara anului 2018, iar acum se pregătește să lanseze o nouă melodie, „La ușa mea”. Mai mult, spre deliciul fanilor, ea a postat pe rețelele de socializare câteva filmulețe și fotografii de la filmările noului ei clip. Acestea o arată pe Cleopatra într-o nouă ipostază, cea de femeie fermecătoare și sexy.

 

View this post on Instagram

 

Negru pe linie, roșu pe buze…?? Dress by @ariadna_dress #newshootingsoon

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

Fanii i-au remarcat imediat frumusețea, fiind de părere că aceasta se face mai frumoasă de la o zi la alta, însă alții au criticat-o precizând că sunt de părere că a devenit prea comercială.

Mai mult, mulți au fost de părere că noua ei piesă sună a manea și nu înțeleg de ce își alege astfel de melodii având în vedere că este foarte talentată și nu duce lipsă de voce. „ Atatia compozitori talentati pe care nu ii ia nimeni in seama. De ce? Ca sa tot iasa piese „noi” cu ritmuri de manea„. i-a scris iritat un fan.

Ce-i drept noua imagine a Cleopatrei este de departe cea cu care și-a obișnuit fanii. Dacă până acum continua să o pozeze ca o copilă, Cleopatra vrea să demonstreze în noul ei clip că s-a maturizat și acum este o femeie în toată firea, extrem de frumoasă și de senzuală.