Parcă mai ieri cânta „Ghiță, te aștept diseară la portiță”, iar acum deja se pregătește de căsătorie.

A devenit celebră la vârsta de doar patru ani, iar acum la doar 18 ani l-a întâlnit pe „Ghiță” și cei doi se pregătesc de nuntă. Cleopatra Stratan a avut parte de o cerere în căsătorie emoționantă. Iubitul ei, artistul Edward Sanda (23 de ani), a cerut-o în căsătorie chiar la petrecerea de ziua ei și apoi a făcut publice imaginile.

„ A spus DAAA. Iubirea vieții mele”, a scris Edward.

Și Cleopatra Stratan a făcut apoi primele declarații despre fericitul eveniment, dar înainte a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele frumoase.

„Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție! Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toate urările frumoase, pentru că ați fost alături de mine la aniversarea majoratului meu și Universului pentru tot ce trăiesc și ce am! ❤”, a spus Cleopatra.

Mai mult, familia artistei nu a fost luată prin surprindere. Edward a mărturisit că tatăl Cleopatrei știa de planul lui și și-a dat acordul.

„Nu mă așteptam chiar astăzi să mă ceară în căsătorie. Așa că pot să spun că a fost o surpriză adevărată.

CleiooSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

A fost un eveniment foarte special și important pentru noi doi și așa o să rămână toată viața”, a povestit Cleopatra Stratan, pentru Libertatea.

„Dacă nu era azi, era mâine. Eu simțeam că ea este fata cu care pot să construiesc orice în viața asta, chiar dinainte să fim împreună. I-am zis lucrul acesta. Nu am mai întâlnit niciodată pe nimeni cum e Cleo”, a spus și artistul: precizând: „Am zis că o dată în viață o să fac chestia asta și așa o să rămână. S-a simțit un pic în tonul meu că aveam emoții”.

Cleopatra și Edward trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an de zile, iar cei doi spun că sunt suflete pereche. Ei vor să se mute în curând împreună și deja se gândesc să-și întemeieze o familie. Artista a mărturisit că își dorește foarte mult o fetiță cu iubitul ei.

 „O fetiță va purta hainele mele din videoclipul piesei Ghiță, adică fetița noastră”, a mărturisit artista.

Citește și:

Simona Sensual a divorțat. A confirmat, oficial, ruptura: ”După pandemia asta mi-am dat seama că…”

Kate Middleton este din nou însărcinată? Detaliul care a dat-o de gol