Mai mult, Cleopatra, care în mai puțin de o lună va împlini 19 ani, s-a lăsat fotografiată nemachiată și în costum de baie.

Tânăra arată așa cum toată lumea se aștepta: suplă, tânără și frumoasă, în costumul ei alb, din două piese.

poze-din-luna-de-miereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Eşti printre singurele vedete căreia îi stă atât de bine fără machiaj”, exclamă într-un glas fanii, apreciindu-i cu zecile de mii ftografiile.

”Fă-i o surpriză tatălui tău…”

Mai în glumă, mai în serios, fanii au întrebat: ”În câte luni?”, sugerând astfel că artista ar fi deja însărcinată.

Alții le-au sugerat celor doi, în glumă sau nu, să se întoarcă trei din luna de miere. ”Fă-i o surpriză tatălui tău și adu-i o surpriză de acolo… Un 🚼 😂”, a scris cineva. Oricum, ideea generală expusă de fani în comentarii este că luna de miere este momentul perfect pentru a face un copil.

Nu au avut cum să lipsească și comentariile care au legătură cu faptul că cei doi s-au căsătorit la o vârstă fragedă. Mulți dintre internauți au subliniat faptul că se vede că între ei există o diferență de vârstă. „Cleopatra zici ca este fiica ta 🤣 ❤️ ”, a comentat cineva.

Într-adevăr, Edward Sanda are 24 de ani împliniți în iulie, el fiind cu cinci ani mai mare decât Cleopatra.

Cei doi s-au căsătorit la jumătatea lunii august, iar evenimentul a fost unul discret. Cei doi miri, în vârstă de 18 și 23 de ani, au organizat evenimentul într-o locație romantică, pe malul lacului Snagov.

Printre invitați la nunta lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan s-au numărat, rudele și apropiații celor doi, dar și colegi de breaslă precum Randi, Doinița Oancea, Codruța Sanfira, Soica Mario etc.

Cununia religioasă a avut loc la Chișinău, iar unii fani le-au reproșat că nu s-au pregătit deloc din punct de vedere vestimentar, amândoi fiind îmbrăcați foarte modest, casual.

Vezi și Cleopatra Stratan a refăcut imaginea din ”Ghiță”. În rochiță cu buline și batic, la 15 ani de la lansarea hitului care i-am adus celebritatea

Citește și:

Andreea Marin, despre fostele sale căsnicii. Cine a fost primul ei soț?

Frumoasa actriță este însărcinată pentru prima oară, la 41 de ani! Chiar noul ei iubit a dat vestea!