Imaginea e fără îndoială revelatoare, fiind afișat un decolteu foarte larg, mai larg decât mulți dintre fani erau pregătiți să vadă.

 

View this post on Instagram

 

Știi ceva…? De ce mai bați la ușa mea???? #laușamea? Bronze by @dariaroom

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

Dacă mulți dintre fanii tinerei au lăudat-o pentru transformarea sa, sunt și destui care îi bat obrazul, unii părintește, alții nu. Cei mai mulți o sfătuiesc să nu apuce pe acest drum.

”O prima poza sexy. Si tu vei face ca toate vedetele”, îi scrie cineva, în timp ce altcineva comentează în aceeași notă: ”Inteleg ca ai admiratori, dar cam nepotrivita vestimentatia”.

Și comentariile de acest tip continuă: ”Cleopatra, esti mai draguta cind esti naturala si fata e gingasa, de copil. Aici arati prea matura, inca nu-i de tine”.

Alții sunt și mai tranșanți: ”E greu începutul, tot despre nuditate este vorba, ca doar asta se promovează la noi. Dacă la 17 ani deja îți promovezi sânii, nu îmi imaginez ce se va întâmpla mai târziu. Păcat, aveai o voce frumoasa, păcat de taică-tu, un artist desăvârșit, care s-a promovat prin muzica adevărată”.

”Offff. Si tu ai inceput ca toate, cu sanii si fundul pe afara? Pacat ca se duce naturaletea si ce e frumos! Industria strica omul frumos!”, comentează altcineva, iar o altă persoană punctează: ”Din punctul meu de vedere, esti exagerat de sexy. In primul rand, mereu vei fi asociată cu fetița cea mică, care îl așteaptă pe Ghiță, iar văzându-te așa nu dai bine. Fara supărare”.

Totuși, fotografia a strâns rapid peste 10.000 de like-uri, semn că imaginea nu e deranjantă pentru toată lumea.

În ultima vreme, Cleopatra, fiica artistului Pavel Stratan, originar din Republica Moldova, a încercat să-și creeze o imagine sexy, să se îndepărteze astfel de look-ul de păpușică.

Să nu uităm că Cleopatra Stratan avea trei ani când a lansat primul album. Artista deține 6 recorduri mondiale.

Vezi și Cleopatra Stratan, transformare uluitoare. La 16 ani, a pozat în haine provocatoare și extrem de sexy. E de nerecunoscut

Citește și: