Urările și mesajele frumoase nu au întârziat să apară, însă de departe cel mai frumos a fost cel din partea celebrei sale fiice, Cleopatra. Mesajul emoționant al acesteia a înduioșat inimile internauților și s-a viralizat imediat.

Cleopatra Stratan și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine înduioșătoare alături de tatăl său și un mesaj asemeni.

„E ziua ta, tăticule!❤️ Cred că cel mai frumos și special cadou pe care ți-l pot oferi este dragostea și afecțiunea mea pentru tine! Urci în fiecare an câte o treaptă pe scara vieții și îți doresc fericire, longevitate și toată inspirația de pe Planetă! La mulți ani! Te iubesc enorm! ❤️”, a scris tânăra, vizibil emoționată.

Cuvintele Cleopatrei Stratan au ajuns la rapid la inimile internauților, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. De asemenea, postarea a strâns rapid mai bine de 22.000 de like-uri.

„Ce frumos. Mi-au dat lacrimile și mie. Să fie sănătos tăticul tău”, „La mulți ani, să fie sănătos!”, „Mi-au dat lacrimile ❤️ La mulți ani, binecuvântați pentru tati ❤️” sau „La mulți ani!! Sunteți minunați, am crescut cu voi.”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Cel mai emoționant moment pentru Pavel Stratan

Cleopatra Statan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și recent au devenit soț și soție. Marele eveniment a avut loc la începutul lunii august într-un loc fabulos, unde au petrecut cele mai frumoase clipe alături de familie și prieteni.

Tânăra artistă a strălucit într-o rochie albă și lungă la brațul tatălui său. Pavel Stratan și-a dus fiica cu mândrie și emoție la altar, momentul fiind unul extrem de emoționant pentruel.

„Unul din cele mai emoționante momente de la nuntă a fost mersul la altar la brațul tatălui meu! Parcă ieri mă ducea de mânuță pe scenă, azi – cu lacrimi în ochi în drum spre altar în fața bărbatului cu care îmi voi petrece viața, iar în câțiva ani își va ține nepoțeii în brațe! ❤️ Te iubesc, tati! ❤️”, a scris artista pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp, vizibil melancolică și fericită.

Vezi și Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani! Ce i-a oferit în dar soțul ei, Edward Sanda: ”Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată!”

Citește și:

Fetița Irinei Sharyk și a lui Bradley Cooper, fashion icon la numai 4 ani

Transformarea uluitoare a lui Francesco, fiul Patriziei Paglieri. Cum a reușit să dea jos 18 kilograme