Frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie în ziua în care a împliniti 18 ani de iubitul ei, artistul Edward Sanda. Povestea de iubire dintre cei doi a început după ce au filmat împreună videoclipul melodiei „Dragoste, vă rog”, iar de atunci au devenit de nedespărțit.

Iubirea dintre ei este atât de mare, în cât cei doi vor să-și jure dragoste în fața altarului pentru toată viața. Cleopatra e convinsă că Edward e primul și ultimul bărbat din viața ei.

121014812_1265162430543696_3199156039608398441_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Da! Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim”,  a declarat Cleopatra pentru redacția.ro.

Artista a ținut să lămurească și zvonurile legate despre faptul că ar fi gravidă

După ce a declarat că încă are ținutele din videoclipul Ghiță și că vrea ca acestea să fie purtate de fetița ei și a lui Edward, au apărut mai multe zvonuri despe Cleopatra cum că ar fi însărcinată. Artista a ținut să lămurească acest aspect precizând că cei doi nu se grăbesc deloc, nici cu  nunta, nici să devină părinți.

„Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat, iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez. Nu avem planuri concrete de nuntă, încă nu am stabilit detalii legate de căsătorie și nici nu ne grăbim”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Citește și:

Virgil Ianțu, despre experiența Covid. A luat sau nu a luat bani?

Selma Blair s-a pozat în costum de baie, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu o boală cumplita. Imaginea a uimit pe toată lumea