Relația lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan a fost dată în vileag de buna lor prietenă, Amna, după care artistul a fost nevoit să recunoască totul în mod public. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Edward Sanda a dat cărțile pe față și a mărturisit că el și fiica lui Pavel Stratan formează un cuplu, însă a specificat că nu de atunci de când a scris presa.

Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim.”, a spus Edward Sanda.

cei doi formeaza un cupluSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Speculațiile i-au apropiat

Ceea ce au fost la început doar zvonuri s-a transformat în realitate. Edward Sanda a dezvăluit că speculațiile din presă despre presupusa relație i-au apropiat mai tare și au început să vorbească zi de zi. Mai mult de atât, artistul a mărturisit că artista este exact domnișoara pe care o aștepta și la care visa.

Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu”, a mărturisit Edward Sanda.

Declarație de dragoste în văzul tuturor

Pentru că până pe 30 iunie nu se pot vedea, dat fiind că artista este prinsă în Chișinău, unde încă este starea de urgență, Edward Sanda, în timp ce se afla la mare, a scris în nisip pentru iubita sa: „Mi-e dor de tine”. Emoționată din cale-afară de gestul iubitului, Cleopatra Stratan a reacționat imediat: „”Speechless… Si mie mi-e dor de tinee”, a scris artista, folosind mai multe emoticoane sugestive, cum ar fi inimioarele.

Vezi și Abia a împlinit 17 ani, dar Cleopatra Stratan vrea să dea uitării epoca Ghiță. A pozat așa de sexy că fanii au certat-o fără milă

Citește și: