Are doar 16 ani, dar reușeste să atragă toate privirile. Pe zi ce trece, Cleopatra se transformă într-o tânără fermecătoare. Drept dovadă stau și noile imagini pe care le-a postat recent pe contul ei de facebook, cât și noul videoclip al ei.

Brunetă, înaltă, cu părul ondulat, cu un chip angelic și o voce superbă, Cleopatra are toate atuurile pentru a avea succes în cariera ei. Recent, adolescenta și-a lansat o nouă melodie, în colaborare cu Edward Sandală, intitulată „Cozonac”, iar cleopatra joacă rolul unei îndrăgostite.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun și așa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesă asta împreună și să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul și acum lansarea! La clip ne-am simțit foarte bine, cu bună dispoziție și veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward că și cum am petrecut Crăciunul împreună”, mărturisește Cleopatra Stratan.

„«Cozonac» este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe fetele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire și sentimente pozitive și cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra și, cu siguranță, vom mai avea piese împreună și pe viitor”, adaugă Edward Sanda.

Artista născută în Republica Moldova are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiță“, s-a auzit inclusiv în țări că Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.