Dulcică, gingașă, frumoasa și talentată, micuța Cleopatra a cucerit rapid primele locuri în topurile muzicale și a devenit cunoscută drept unul dintre copiii minune. Și asta, pentru că la o vârstă fragedă reușea să susțină concerte live de două ore în fața a sute de mii de persoane.

Cleopatra Stratan devine pe zi ce trece mai frumoasă! Se transformă într-o femeie superbăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Tatăl ei, Pavel Stratan, postează adesea imagini cu mult talentata Cleopatra pe pagina lui de facebook, iar fanii rămân pur și simplu muți de uimire când văd cât de mult a crescut și s-a schimbat frumoasa fetiță. Cei care o văd aproape că nici nu o recunosc.Deși în luna octombrie va împlini abia 15 ani, ea și-a întrecut în înălțime tatăl. Slăbuță, cu părul lung și ochelari, Cleopatra s-a transformat într-o adolescentă superbă, iar  Pavel precizează la pozele cu ea că nu este soția, așa cum ar crede mulți, ci chiar talentata Cleopatra.

Are șase recorduri mondiale

Cleopatra Stratan s-a născut pe  6 octombrie 2002 la  Chișinău, în  Republica Moldova. PAvel Stratan a povestit că toată isteria cu fetița lui a început în 2005, când el se pregătea să-și lanseze al treilea album. În una dintre zilele care era programată pentru înregistrarea albumului, Pavel a luat-o și pe Cleopatra la studiou și de aici a pornit totul! Avea  doi ani și jumătate și nu cântase niciodată, dar Cleopatra era o fetiță destul de blândă, modestă și ascultătoare, și privea lucrurile cu foarte mult interes, atunci când era vorba de cântat. Însă, în momentul în care tatăl ei a ajuns să înregistreze piesa „MAMA”, Cleopatra a sărit, și a spus:„ Da eu știu această piesă, se poate ca s-o cânt eu?”.

Prima dată, a apărut pe cel de-al treilea album al tatălui ei

Așadar, spre uimirea tuturor, fetița a dovedit că are talent și așa s-a întâmplat  ca pe al treilea album al tatălui ei să apară și vocea frumoasă a Cleopatrei. Peste două luni, în toamna anului 2005, Pavel Stratan își lansează albumul, unde este nevoit s-o invite și pe Cleopatra. La apariția micuței pe scena, lumea a rămas înmărmurită, și nu se mai opreau din aplauze. Vocea Cleopatrei, pur și simplu i-a copleșit pe spectatori. Pavel văzând ce se întâmplă, și-a dat seama că trebuie urgent si micuței sa-i scoată un album.

Citește și: Melodia ”Despacito” a devenit hitul verii și cel mai vizionat videoclip de pe Youtube. Dar iată cine este tânăra superbă care apare în videoclip

Primul album l-a lansat la vârsta de trei ani

Astfel, în același an s-a filmat primul videoclip al Cleopatrei, la piesa „Ghiță”, care a avut un succes inimaginabil. Pe data de 15 iulie, a avut loc lansarea videoclipului, iar cu o lună mai tarziu, pe 20 august, Cleopatra și-a lansat  oficial primul ei album intitulat „LA VÂRSTA DE 3 ANI”. Bilete la concertele fetiței sunt  vândute în timp recor, iar micuța este considerată una devărat fenomem. Primele 2 săptămâni de după lansare, albumul Cleopatrei este răsplătit de către casa de discuri cu DUBLU DISC DE PLATINĂ, iar  trei luni mai târziu, pentru prima dată în istoria României,  Cleopatra este premiată cu TRIPLU DISC DE DIAMANT.

Citește și: Andrea Bocelli este orb de la 12 ani, dar acest lucru nu îl împiedică să facă nimic din ce își dorește. Cum a fost surprins în vacanța din Italia

Comparată cu actirța Shirley Temple

Succesul ei  ia amploare și se lansează și în alte țări, iar micuța a intrat și în Cartea Recordurilor , având nu mai puțin de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes,  cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit 3 premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avunt un hit No.1 într-o țară la nivel național, cel mai tânăr cântăreț de succes. Presa din Italia a comparat-o pe Cleopatra cu iubita actrița Shirley Temple, considerată copilul minune al cinematografiei în 1950.

Citește și: