Pe Cleopatra Stratan o știe toată lumea, încă de la vârsta de trei ani când melodia ei Ghiță a ajuns până în Japonia. Însă, artista vrea acum să le demonstreze tuturor că nu mai e o fetiță, ci o femeie în toată firea, care e pregătită să-și întemeieze o familie.

cleopatra (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ea  a oferit detalii incredibile desprea relația ei cu Edward Sanda. Deși s-au cunoscut pentru prima dată în urmă cu șase ani, când Cleopatra avea doar 11 ani, artista nu s-ar fi gândit niciodată că între ei se va înfiripa ceva.

Însă acum, Cleopatra Stratan este sigură că povestea de dragoste pe care o are cu Edward Sanda este una specială și că artistul este Alesul, deși are doar 17 ani și liceul încă nu l-a terminat.  Vedeta a mărturisit că știe că el este doar primul ei iubit, dar este convinsă că nu va mai exista un altul, dând de înțeles că e decisă să se căsătorească cu acesta.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit, este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (…)Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături. (…) Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă” a spus Cleopatra Statan în cadrul emisiunii „Un show de doi galbeni”.

Citește și: