Zilele trecute, Cleopatra a refăcut imaginea din clipul care i-a adus celebritatea, spre bucuria fanilor săi.

În vremea când mergea la grădiniță, Cleopatra Stratan intra deja de șase ori în Cartea Recordurilor. Guinness World Records i-a oferit recunoşterea pentru cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).

Sunt titluri pe care cei mai mulți artiști nu reușesc să le bifeze într-o viață.

Astăzi, Cleopatra Stratan are 18 ani, un soț, mult talent și tinerețea de partea ei. Nostalgică, solista din Republica Moldova a recreat imaginea din copilărie. Nu au lipsit ochelarii de soare albi, eșarfa de pe cap și rochița cu buline. Mai mult, și postura pe care o afița cu ani în urmă este aceeași.
„Aceeași poză după 15 ani”, a scris Cleopatra.

Cleopatra stratan a refacut imaginea din GhitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Surpriza a fost pe placul fanilor ei.”Unica schimbare e că l-ai găsit pe Ghiță”, „Aceeași Cleopatra, la fel de frumoasă și la fel de talentată, te ador”, „Nu îmi vine sa cred cât de repede a trecut timpul! Parcă acum ai scos piesa cu Ghiță”, i-au scris unii fanii.

Căsătorită de două săptămâni

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trăit cele mai mari emoții din viața lor atunci când au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, în urmă cu două săptămâni, la Chișinău, în cadrul unei ceremonii intime. Cei doi s-au căsătorit fără nași, iar la biserică au apărut îmbrăcați foarte simplu.

Petrecerea dată în cinstea cununiei lor a fost una desprinsă din basme și a avut loc în Snagov.

Vezi și Cadoul inedit pe care Cleopatra Stratan și Edward Sanda l-au primit la nuntă

Citește și:

Cine este, de fapt, iubitul Andei Adam. Bat clopotele de nuntă: ”Soacra ei e moartă după ea!”

Fostul soț al lui Gwen Stefani și-a găsit o iubită cu același nume și chip ca al fostei neveste