În clipul piesei ”Te las cu inima” apare și tânărul pe care Cleopatra îl aștepta la portiță, iar referirea la piesa ”Ghiță” se face prin versul: ”Ești ca un Ghiță, știi și drumul către portiță”.

Dacă cu ani în urmă Ghiță a lipsit complet din peisaj, în piesa cu pricina neputând fi văzut, acum el apare în clip și e un tânăr chipeș. Cleopatra și de această dată trage după ea o valiză, un lait-motuiv deja.

Anul acesta, Cleopatra împlinește 16 ani și este exact așa cum te-ai aștepta să o vezi: o adolescentă frumoasă, fină, extrem de feminină. Ca și în piesele lansate în copilărie, Cleopatra poartă bulinuțe, care încă o prind de minune.

Degajă însă multă încredere în ea șui are și de ce.

cleopatra (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Primul album al Cleopatrei, „La vârsta de trei ani”, a fost un succes răsunător, piesa ,,Ghiță” fiind vizualizată de peste 50.000 000 de ori pe YouTube. Câțiva ani mai târziu, când era tot o copilă, fiica lui Pavel Stratan se lansa și în Italia, Japonia, Taiwan, Coreea, Spania și Mexic.

Vezi și Cleopatra Stratan avea doar 3 ani când a cucerit România cu melodia „Ghiță”. Acum împlinește 15 ani, iar transformarea este spectaculoasă

Citește și: